Zatvori

Kažnjen sa 10.000 dinara zbog pominjanja Vučića u bolnici

Kažnjen sa 10.000 dinara zbog pominjanja Vučića u bolnici Izvor: N1

Prekršajni sud u Čačku kaznio je poljoprivrednika Miloša Pajovića (22) iz sela Mršinci kod Čačka sa 10.000 dinara, jer je pominjanjem imena premijera Aleksandra Vučića u čačanskoj bolnici narušio javni red i mir, objavio je čačanski portal Moravainfo.

Pajović je u aprilu prošle godine, dok je kroz selo vozio traktor, ugledao svog komšiju kako nepomično leži pored puta, prišao mu je i pošto je ustanovio da je u kritičnom stanju, otrčao je do kuće udaljene skoro dva kilometra i dovezao automobil kojim ga je dovezao u čačansku bolnicu na urgentno odeljenje. 

Pozvao je medicinsku sestru i doktorku da preuzmu njegovog komšiju iz vozila, jer nije mogao da hoda, a doktorka je nakon kratkog pregleda rekla Pajoviću da je potrebno da komšiju sa uputom odvede u hiruršku ambulantu.

On je rekao da žuri i da je dovoljno što ga je dovezao do bolnice i neka ga doktorka vodi na hirurgiju, na šta je doktorka odgovorila da je ona lekar i da ne može pacijenta da vodi na drugo odeljenje. 

"Pa ti onda zovi Vučića, neka ga on vodi do bolnice, a ja odoh kući, odgovorio je Pajović doktorki, nakon čega se vozilom udaljio iz kruga bolnice", navodi se u presudi Prekršajnog suda. 

Policija je po prijavi iz bolnice podnela protiv njega prekršajnu prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira.

Zastupnici okrivljenog su istakli da se nigde u prijavi protiv Pajovića ne navodi da se u bolnici drsko ponašao, niti da je povisio ton ili vikao na osoblje bolnice i da je jedino što mu je stavljeno na teret pominjanje Aleksandra Vučića pred dežurnom doktorkom.

Presuda Izvor: TwitterKomentara 42

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Neispravan kod, pokušajte ponovo

Poslednji komentari

Oficir

Ovog sudiju uskoro ni Vučić neće spasiti, leteće iz sudstva samo tako.

9 0

Sanja

pre par meseci sam se zadesila na salteru na grudnom odeljenju,gde u momemntu bude njih pet u momentu nema niko,a sestra koja je uglavnom tu je neljubazna do 101 i nazad...elem,dolazi vozač saniteta iz Ivanjce i pita ima li neko da preuzme bolesnika,jer niko nije krenuo sa njim,tajac,pita gde da ga dovede,tajac,čovek se okreenuo i otisao bez odgovora,dve sestre se nisu pomerile,ni progovorile,samo mrdnule ramenima,nisam verovala....vozač je verovatno otišao da pita dalje a čovek u sanitetu čeka.....a na uputu hitno....kome je to bitno

11 0

lala

Prijatelji nije ovde ,, kriva ,, doktorica za njegovu kaznu vec je KRIV sudija koji je doneo to resenje .Sto znaci da nam je sudstvo korumpirano a ono sto nije korumpirano ono je UPLASENO za svoju egzistenciju isto kao i radnici koji ,, samoinicijativno i dobrovoljno ,, idu na mitinge SNSovaca . Zato moramo izaci na izbore i glasati protiv totalitarnog rezima AVAVAVAVAVa

18 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo