Zatvori

Večera kod Zvizdića: Vučić, Rama, Mustafa...

Večera kod Zvizdića: Vučić, Rama, Mustafa... Izvor: N1

Predsedavajući Veća ministara Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić domaćin je neformalne večere uoči samita premijera zemalja zapadnog Balkana.

Osim Zvizdića, neformalnoj večeri prisustvuju premijer Srbije Aleksandar Vučić, premijer Albanije Edi Rama, premijer Kosova Isa Mustafa, ambasador Srbije u BiH Stanimir Vukičević, ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović.

Oni su se sastali u poznatom sarajevskom restoranu, uoči sutrašnjih sastanaka na samitu, čiji je cilj približavanje zemalja zapadnog Balkana EU i razgovor o regionalnim projektima, koji se tiču transportne i energetske infrastrukture, te saradnje u oblastima mladih i obrazovanja. 

Samitu će prisustovati i komesar EU za politiku susedstva i proširenja Johanes Han i Anđelino Alfano, ministar spoljnih poslova Italije, zemlje domaćina samita zemalja zapadnog Balkana, koji će biti održan u Trstu u julu ove godine.

Komentara 33

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Boris

Da je Tadić sedeo sa predsednikom Kosova ovako a AV bio opozicija, Beograd bi goreo, Obraz, 1389 i slični bi divljali po celoj Srbiji, vlast bi bila optužena za veleizdaju ... ovako kada su ti kriminalci, nepismeni, neobrazovani i oni koji ne pamte "na vlasti" može i večera uz dobro vino i sa Tačijem.

14 0

Djolo

Kosovo je nezavisno zar ne .Svi vide samo mi ne.Kosovo ima svoje insistucije

16 64

Vojvoda

Vucic je priznao Kosovo...

79 186

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo