Preletačević Beli kočijom u Kragujevac, trka za potpise

Pokret "Beli - Samo jako", odnosno Grupa građana "Sarmu prob'o nisi" nastavlja da prikuplja potpise za kandidaturu Ljubiše Preletačevića Belog za predsednika Srbije. Iz pokreta kažu da su danas u 12 gradova Srbija, a sutra u 20.

Izvor: N1

Prikupili su polovinu potrebnih potpisa za podršku kandidature. Dva dana uoči krajnjeg roka za njeno podnošenje, posetili su Kragujevac. 

Centrom Kragujevca provozala se predsednička kočija, a u njoj Ljubiša Preletačević Beli, kome do kandidata za predsednika države fali gotovo polovina potrebnih potpisa. Zato je uveliko na turneji po Srbiji. U prvoj srpskoj prestonici dočekan je kako običaj nalaže.

Prva tri dana, međutim, žali se potencijalni predsednički kandidat imali su samo jednog notara. Taman kad su im dali tri, doneta je, kažu, odluka da notari ne mogu na teren.

"SNS je završio sa potpisima i kad je došao red na nas oni su uveli neka nova pravila, sapliću nas stalno, ali verujte mi ja se ne nerviram, mi ćemo izgurati našu priču na mišiće i pozitivnu energiju i to će biti mnogo slatka pobeda", kaže Ljubiša Preletačević Beli.

Ljubiša Preletačević Beli Izvor: N1

I dok Ljubiša Preletačević Beli računa na pobedu već u prvom krugu, Luka Maksimović, iako, priznaje nedovoljno politički kompetentan, ima jasan odgovor na pitanje šta mu je cilj

"Da se podigne izlaznost i da ne dozvolimo Vučiću da pobedi u prvom krugu".

Trenutno najmlađeg političara na sceni podržava, ko drugi, nego mladi ljudi. Rođeni devedesetih, ali politički kažu dovoljno osvešćeni da razumeju 2017.

Komentara 99

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Crni Bombarder

Ovaj film bi sad trebao da se pusti na RTSu, pogadja u srz danasnjeg stanja u zemlji.

89 0

smajser

Hodam sad kao zombi

22 0

Cupava

Isla sam na pijac u Munze Konza, ko svaka dobra domacica, i svratila da potpisem za Cika Belog! SAMO JAKO!

22948 190

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo