Bira se "najmešanac" na Beogradskom sajmu

Bira se "najmešanac" na Beogradskom sajmu Izvor: Shutterstock

Na Beogradskom sajmu održava se 5. marta takmičenje "Najmešanac", izložba pasa mešanaca koju organizuje ORCA.

"Ne propustite da saznate ko će biti Najkicoš, Najumiljatiji, Najčupaviji, Najklempaviji i Najneposlušniji, odnosno ko ima najplemenitiji pogled, a ko najlepši rep. Ukoliko neko želi da prijavi svog ljubimca to može učiniti na dan izložbe 8 do 10:30 časova u hali 1 Beogradskog sajma",  rekla je Jelena Ilić iz ORCA.

"Najmešanac" je glavna nagrada, koja će pripasti jednom četvoronožnom posetiocu, a osim njega Beograd će biti bogatiji za najumiljatijeg mešanca, najklempavijeg, ali i za najlepši pas! Cilj ove zabavne manifestacije je pre svega podići svest o udomljavanju mešanaca.

"Izložbom pasa mešanaca želimo da pokažemo koliko su mešanci posebni, kao i da podstaknemo buduće odgovorne vlasnike da usvoje baš mešanca. Istovremeno, ovo je prilika da ukažemo na veliki značaj odgovornog vlasništva, koje treba da bude na umu svima koji reše da imaju kućnog ljubimca", dodala je Jelena.

Prijavu možete izvršiti i tako što ćete popuniti prijavni formular i poslati ga na: najmesanac@orca.rs.

Komentara 7

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Naca

Ma najbolji su,pametni,poslusni,ni jedan jedini mesanac ne vrsi nuzdu na sred ulice,kao vracarske i palilulske kuce. Duse jedne,i nikad ne napadaju prvi osim ako treba da se brane,kao sto se i covek brani kada ga neko napadne.

21 5

mile

Sjajno

18 1

Neca

Prelaze ulicu na zeleno, okretniji su od rasnih pasa, selekcija je stravična, samo najbolji opstaju.

46 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo