Glavni odbor SNS jednoglasno za Vučića

Glavni odbor Srpske napredne stranke jednoglasno je glasao da Aleksandar Vučić bude kandidat za predsednika na izborima.

U holu Centra tokom sednice Glavnog odbora okupio se veliki broj građana u majicama s likom Vučića i sa zastavama Srpske napredne stranke.

Novinarima je omogućeno da prate sednicu Glavnog odbora tek kada je u centar Sava stigao lider SNS, premijer Aleksandar Vučić.

Aleksandar Vučić je saopštio da je odlučio da prihvati kandidaturu za predsednika Srbije "jer čvrsto verujem da su ovoj zemlji potrebni rad, investicije, nove bolnice, budućnost".

Potpredsednik SNS Miloš Vučević je predsedavao sednicom.

Potpredsednica Srpske napredne stranke Marija Obradović je uoči odluke Glavnog odbora za televiziju Prva kazala da bi sve osim Vučićeve kandidature za predsednika Srbije, bilo "avantura".

SNS je saopštio da je svih 185 opštinskih i gradskih odbora podržalo predsedničku kandidaturu Vučića. To su učinili i svi Gradski odbori u Beogradu.

Predsedništvo SNS je u utorak 14. februara odlučilo, jednoglasno, da kandidat te stranke bude njem lider - Aleksandar Vučić.

U sredu, 15. februara N1 je došla do saznanja da je Tomislav Nikolić doneo odluku da se ponovo kandiduje i na predstojećim predsedničkim izborima.

N1 je takođe došao do potvrde da je aktuelni predsednik Tomislav Nikolićposlao u utorak pismo premijeru i predsedniku SNS Aleksandru Vučiću u kom je od njega zatražio da mu dodeli mesto lidera SNS i predsednika Vlade Srbije u zamenu za podršku na izborima.

"I dalje čekam dogovor s Vučićem", izjavio Nikolić za Kurir.

Komentara 48

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

madjar

Mora da je bilo 110% za.

17 111

BGD 011

Kakava je ovo nebuloza sa transparentom ''Vozdovac je za Vucica''!? Desetak zavedenih omladinaca stetocinskog udruzenja SNS tvrdi za oko 160.000 stanovnika koliko ima Vozdovac, da su za Vucica!! Glupost!

24 151

GLASAC

Da li je i posle svega sto je izrekao i uradio AV pre 30 godina a posebno sada!...ovolika kolicina,pre svega mladih ljudi, ali i starih,iskusnih,koji su prosli mnogo toga u ovoj nasoj jadnoj drzavi...i dalje slepa i gluva kod ociju i usiju???? Ili su samo ..... :-( ajoj... Oh narode tako vam (nam) i treba kada nemate cime da mislite!

13 139

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo