Vučić: Teško da Siniša Mali ostane na mestu gradonačelnika

Vrlo je teško da Siniša Mali ostane na mestu gradonačelnika, rekao je premijer Aleksandar Vučić gostujući na RTS.

Izvor: RTS

"Mislim da nikada nisam bio u kući porodice Mali, nismo kućni prijatelji. Mislim da je napravio izuzetne rezultate, da je nastavio s politikom koja je postojala - Beograd bi bankrotirao", rekao je.

Podsetio je i da je i ranije imao saznanja da je to uradio neko iz vrha vlasti i da im je zamerio jedino što to nisu uradili u po bela dana. "Nažalost, oni su to uradili  to kada ne treba, i imaće za to političke posledice. U tom smislu pozicija Malog nije laka. Ja ne učestvujem u hajkama i harangama kada me pojedine organizacije teraju da to uradim", rekao je i dodao da pod pritiskom neće da reaguje, pritskom ulice, kao u Rumuniji.

Insistirate svi godinu dana na tome, kad dođemo do koncesije, vi se vratite na tri udžerice, naveo je.

Dodao je i da je od Marije Mali dobio nekoliko pisama, ali nije želeo da ih komentariše.

"Ko su ljudi koji su upotrebili i zloupotrebili bivšu ženu za političke izjave, to nisu ljudi", rekao je. Mogu da razumem novinare KRIK-a, ali sve one druge koji koriste i zloupotrebljavaju za političke obračune, to je dno dna, ništa gore, dodao je.

Dodao je i da Mali neće biti kandidat za gradonačelnika ispred SNS.

Komentara 217

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Đak

Više nije reč o Malom, već o Vučiću. On treba da podnese ostavku, ali ne da bi se kandidovao za predsedničke izbore, već zbog Savamale, kao najozbiljnijeg nedela. Zbog toga ne može ni učestvovati u predseničkim izborima, jer niko, a posebno predsednik vlade ne može suspendovati državni suverenitet na delu teritorije Srbije. Veličina nije bitna, danas Savamala, Sutra KiM.

30 252

neregistrovan čitalac

"Mislim da nikada nisam bio u kući porodice Mali" ; "napravio je izuzetne rezultate ali da je nastavio Beograd bi bankrotirao" - može li neko da objasni kako je moguće da ne znaš jesi li bio kod nekoga ili ne a dobro ga poznaješ; kako je moguće da nekoga pohvališ da radi izuzetno dobro tako što će izazvati bankrot? O čemu priča ovaj čovek, razume li neko nešto, da li ovde ima neke logike? Dokle sramoćenja ove zemlje?

52 129

Nesa

Nece biti kandidat za gradonacelnika,al za premijera verovatno hoce!

32 125

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo