Pas telom grejao dete ostavljeno na -20 °C

Pas telom grejao dete ostavljeno na -20 °C Izvor: REUTERS/Brian Snyder

Jedan pas u Sibiru spasio je dvogodišnjeg dečaka kojeg ja majka ostavila na verandi bez grejanja na "ljutoj" zimi i debelom minusu. Pas, koji inače pripada toj porodici, dva dana se nije odvajao od dečaka i grejući ga svojim telom spasao ga je od smrzavanja.

Posle dva dana provedena na verandi bez grejanja, na temperaturama i do -21 stepen, komšije su pronašle dečaka.

Dete je u bolnicu prebačeno sa akutnom hipotermijom i izgladnelo, ali lekari kažu da će biti dobro. Kako tvrde, sigurno ne bi preživelo da nije bilo brižnog psa, koji je instinktivno reagovao i svojim telom grejao dete.

Kako prenosi „The Siberian Times“, dečakova majka se kući vratila četiri dana pošto je dete pronađeno i odvedeno u bolnicu! Čeka je optužnica za koju je predviđena zatvorska kazna i oduzimanje deteta.

Tagovi: sibir , zima , pas

Komentara 22

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Gurushin

Ne bih da vam kvarim iluzije ali postoji mogucnost i da je pas grejao samog sebe misim ni je bas da je i njima potpuno toplo na -20

1 7

demn

I psi su roditelji. Predivna bica

15 0

ma idi !

a jel neko od vas ganutih dusa malo ukljucio mozak pre komentarisanja pa razmislio : taj pas treba da bude velicine omanjeg teleta da bi dete od 2 godine ugrejao bar malo a kamoli grejao 2 dana na tolikom minusu a drugo ko je grejao psa svega vam na svetu ??? psi jesu bolji od vecine ljudi ali ova prica ama bas nikako ne drzi vodu tako da .... nema teorije da je to bilo bas tako.

10 85

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo