Marija Mali za Krik: Siniša se hvalio organizacijom Savamale

Marija Mali za Krik: Siniša se hvalio organizacijom Savamale Izvor: Tanjug/Zoran Žestić

Bivša supruga gradonačelnika Beograda u intervjuu za KRIK otkriva da joj je Siniša Mali ispričao da je organizovao rušenje „nekih kolibica“ u Hercegovačkoj ulici u Savamali.

Dan nakon bespravnog rušenja objekata u Hercegovačkoj ulici, Siniša Mali se pohvalio da je učestvovao u tome, kaže za KRIK Marija Mali. Objasnio je, kako ona tvrdi, da je morao da otkloni smetnje izgradnji projekta „Beograda na vodi“.

 "Ja sam u to vreme bila u Crnoj Gori sa decom koja su bila na raspustu. Izbori su bili 24. aprila, on je odmah sutradan došao avionom. Ispričao je to kao najobičniji događaj. ’Imao sam problem, neki nisu hteli da se isele. Organizovao sam akciju raščišćavanja. Došli ljudi u sred noći, malo tamo nešto polupali. Ništa strašno nisam uradio.’ To su bile, po njegovim rečima, neke barakice tamo, kolibice", ispričala je Marija Mali za KRIK

U tom trenutku, kako je navela, nije se očekivalo da će slučaj „kao bomba“ odjeknuti u medijima.

"Uopšte se nije pretpostavilo da iko može da primeti da se rušilo. Valjda dok je trajala izborna euforija, dok se narod radovao pobedi premijera, taj događaj je trebalo da padne u senku. Siniša je imao zadatak da očisti taj prostor, jer je ispregovarao sa Arapima da tu izgradi ʼBeograd na vodiʼ."

Marija Mali kaže da joj je Siniša rekao ime kompanije čijim se bagerima rušilo, ali taj detalj nije želela da iznese u javnost.

Na pitanje novinara N1 upućenom Siniši Malom za komentar, iz kancelarije gradonačelnika stigao je odgovor da se on neće oglašaviti u vezi sa tim.

Komentara 405

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Boki

Sve novine rade za tajne sluzbe. Daju vam istine na kasicicu i tako vas obmanjuju. Vidjecemo da li ce se ovaj komentar objaviti. Ne znam kako je sve uspjelo da bude toliko zlo i pokvareno, ali definitivno od svog zacetka mediji su u kandzama lazljivih tirana.

5 1

Hejzi

Zamolio bih Vas i da ispratite trenutne splacine oko Nikolica i da kada objavi da se nece kandidovati objavite tekst sa naslovom tipa "spin majstori koristili Nikolicevu laznu kandidaturu da skrenu paznju sa objava Marije Mali". I ako nije problem da neko pita Vucica sta bi sa onim "sutra cu o tome" - prodje i sutra i prekosutra, uskoro cekamo 2 godine pa noviju istoriju...

11 0

DAREDEVIL

Za Stomatologa... a, RTS, STUDIO B, PINK... Ko stoji iza njih.... To ne znas... Posto navedene TV stanice lazu i dezinformacijama obmanjuju gradjane Beograda i Srbije, ja bih pre rekao da iza njihj stoji CIA, Soros i ostala ekipa

50 7

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo