Rakić: Umesto zida struktura novog dizajna

Rakić: Umesto zida struktura novog dizajna Izvor: Tanjug/Dejan Simićević

Gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić rekao je za TV Dukađini da neće biti novog zida u okviru projekta revitalizacije mosta na Ibru, već strukture novog dizajna.

"Dogovorili smo se da srušimo zid i izgradimo novu strukturu sa novim dizajnom. O tome su se saglasili svi učesnici u dijalogu. Neće biti novog zida, već ćemo imati stubove koje će biti postavljeni u pešačkoj zoni, koji se u hitnim slučajevima mogu spustiti kako bi se dozvolio pristup vatrogascima ili, u nekim drugim prilikama, što bi omogućilo ulazak u pešačku zonu", rekao je Rakić.

Prostor na kojem će biti postavljeni metalni stubovi zauzeće površinu od devet metara i biće okružen betonskim žandinjerama u kojima će biti zasađeno cveće i prostiraće se do kraja kruga koji se povezuje put za selo Suvi Do, objasnio je gradonačelnik Severne Mitrovice.

Sve to će biti udaljeno nekoliko metara od mesta gde je bio zid koji je juče srušen.

Isto objašnjenje o novoj pešačkoj zoni u severnom delu Mitrovice dao je na RTK ministar životne sredine i prostornog planiranja Kosova Ferhat Šalja.

Komentara 23

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Brka

Baš ti hvala za dizajn. Treba vam zavrnuti slavinu , pa se ti dizajniraj sa tvojim parama a ne parama poreskih obveznika gradjana Srbije.

3 0

VB

Predvodnici Srba sa severa kazu da su uplaseni,Srbija im odmah poveruje i krece prevara u vidu potpornih i kojekakvih zidova koje mi placamo koliko i Putin Olimpijadu u Sociju,da bi dogodine sve Jovo nanovo,dok narod u Srbiji nema elementarne stvari,ali nije uplasen.I ako jeste,vlast im ne veruje posto nemaju glasnogovornika Djurica! Zbog ovoga je trebala mnogo pre da padne demokratska vlada,a i vama je vreme da se sklonite jer ne umete bolje i postenije.

4 1

Vlada

Čovek je izjavio da Priština nema "AGERENCIJE" u Severnoj Mitrovici.Obzirom da koristi napredni novogovor ne sumnjam da je vrhunski stručnjak za dizajn.Muzički zidić u najavi.

20 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo