Slučaj Potočari: Bivši policajci ostaju u pritvoru

Slučaj Potočari: Bivši policajci ostaju u pritvoru Izvor: Screenshot/ AL Jazeera Balkans

Bivši pripadnici Sektora za tajno praćenje i dokumentovanje MUP-a Srbije, koji su uhapšeni pod optužbama da su odavali službene tajne o akciji u Potočarima, ostaju u pritvoru dok ne budu saslušani svedoci.

Krivično vanraspravno veće Višeg suda u Beogradu odbilo je žalbu okrivljenih Milana Dumanovića i Mladena Trbović na rešenje o određivanju pritvora.

Inače, na rešenje o pritvoru žalio se i tužilac, koji je tražio da Dumanović i Trbović ostanu u pritvoru do kraja postupka, kako ne bi ponovili isto krivično delo. I ta žalba je odbijena.

Komentara 4

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Radmila m

Dejan Tripković i Nebojša Trbović, dugogodišnji operativci UKP-a, degradirani su na niža radna mesta nakon što su otkrili da je MUP nezakonito pratio novinare. Milan Dumanović i Mladen Trbović degradirani su iz službe za tajno praćenje na niža radna mesta u Policijskoj upravi Pančevo, s tim što je Mladen Trbović dobio otkaz nakon što je otkrio da je grupa od 50 policajaca bila na tajnoj špijunskoj akciji u Bosni i Hercegovini. Sada su uhapšeni. Smenjeni su i zamenik načelnika SBPOK-a Željko Gačić, kao i šef Odseka za pranje novca Zoran Tomašević. Gačić u MUP-u ima više od 10 godina radnog staža, a Tomašević 15; smenjen i Zoran Kosovac, načelnik Odeljenja za borbu protiv korupcije, 25 g. rada u MUP-u Na njegovo mesto postavljen je Darko Luković, čovek koji u MUP-u radi samo dve godine. U MUP je prebačen iz BIA.

4 0

Bohor

Smetaju vlasti, zbog toga ih i drze

15 2

Moma

Drzite potpuno nevine ljude u zatvoru. Drznuli su se da progovire protiv vas!

15 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo