Zatvori

Komentara 11

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Stefan

Dr Antić je argumentovano govorio o svim pitanjima, a ovo dvoje su povišavali ton, vređali... Molim vas, sledeći put pozovite nekog s više argumenata i strpljenja da istrpi argumentaciju dr Antića.

19 16

Peka

Neverovatno je koliko borci za "toleranciju i ljucka prava" imaju "kratak fitilj" kada se susretnu sa nekim ko ne deli njihovo mišljenje.....odmah krenu sa uvredama i najtežim kvalifikacijama, a da nekog nazovu fašistom se gotovo podrazumeva. Dva puta sam preslušao emisiju i nije mi jasno zašto je gospođa tako reagovala. Nisam mogao ustanoviti na šta je mislila gospođa kada je rekla da Antić laže. Zapravo imali smo demonstracju onoga što je najveći problem BiH, prestavnici Bošnjaka percipiraju Srbe kao nacionalnu manjinu u "njihovoj" BiH i smatraju da Republiku Srpsku treba ukinuti. Rado pričaju o zločinima Srba, zapravo samo o tome i pričaju, dok kad se spomenu zločini nad Srbima odmah "zapene".

29 14

Peka

Mali dodatak za one koji daju minuse. Nisam Dodikov fan, ne mogu razlučiti koliko se vodi ličnim interesom. Podele su mi glupe i odgovaraju samo korumpiranim politicarima svih strana dok raja pati. Ipak smatram da trebaju da se čuju argumenti svih, bez obzira što nam nisu istomišljenici. Samo kada bi bili u stanju da razumemo one druge mogli bi smo da živimo zajedno...ali mi to ne želimo, volimo slušati samo sebe. Mi bi zajedno mogli ostvarini neke zajedničke interese, pre svega da živimo bolje svi zajedno, ovako smo beda i ostaćemo to dok se koljemo zarad tuđih interesa. Živimo u strahu od onih drugih što gamad koja se bogati obilato koristi.

5 4

* Sva polja su obavezna