Barska pruga ponovo prohodna

Barska pruga ponovo prohodna Izvor: N1, ilustracija

Redovan međunarodni putnički železnički saobraćaj na delu barske pruge koji je bio u prekidu od 7. avgusta između stanica Prijepolje teretna i Lučice ponovo je uspostvljen u 13.05 časova, saopštilo je preduzeće Srbija Voz.

Kako se navodi, prvi voz iz pravca Srbije za Crnu Goru koji je prošao ovu deonicu je bio jutarnji voz sa polaskom iz stanice Beograd u 9.10.

Dodaje se da će vozovi iz unutrašnjeg saobraćaja i dalje saobraćati po izmenjenoj organizaciji saobraćaja i to putnički voz iz Beograda za Vrbnicu u 10.30 saobraćaće samo do stanice Prijepolje teretna, a voz koji je polazio iz Vrbnice za Beograd u 6.55, polaziće iz stanice Prijepolje teretna u 7.40 za Beograd, dok će putnički voz koji iz Užica za Vrbnicu polazi u 2.36, saobraćati samo do stanice Prijepolje teretna, a voz koji je polazio iz Vrbnice za Užice u 19.05, polaziće iz stanice Prijepolje teretna za Užice u 19.49.

Železnice Srbije prethodno su saopštile da je teretni saobraćaj na barskoj pruzi ponovo uspostavljen, zahvaljujući uspešno završenom prvom delu obnove tunela "Petrovac" kod Velike Župe, između stanica Prijepolje i Lučice.

Tunel "Petrovac" je 7. avgusta pretrpeo velika oštećenja usled obilnih padavina.

Radovi na raščišćavanju i popravci počeli su tek četiri dana kasnije, jer do tada u tunel nije moglo da se uđe zbog neprekidnog obrušavanja zemlje.

Tagovi: Pruga

Komentara 3

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Svaka cas

A danas kasni voz Bar Beograd 2 sata

7 0

Putnik

Pa bitno je onima koji putuju na more vozom,samo ti na stanici u Bg ili mom slucaju Ns niko ne govori da ces u Prijepolju da presedas u autobus pa u B. Polju opet u voz. Cuo sam da je problem resen u medjuvremenu,jutros kupio kartu za Ns i pitam za presedanje i ova samo nesto promrmlja,shvatio sam da nema presedanja za Putnike ali izgleda ce morati da nam presedne opet!!!

7 1

Nebojša Drugosaopšteni Od Srbovrela

A kome pa to bitno?

9 8

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo