MK Grupa donirala Petnici dva miliona dinara

MK Grupa donirala Petnici dva miliona dinara Izvor: MK Grupa

Istraživačka stanica Petnica nastavlja sa normalnim radom i održavanjem letnjih istraživačkih kampova zahvaljujući donaciji MK Grupe od dva miliona dinara.

"Mladi su budućnost naše zemlje i MK Grupa uvek prepoznaje značaj ulaganja u njih, posebno ako se radi o najboljim umovima Srbije koji će nam pomoći u rešavanju problema u oblastima kojima se bavimo. Ovaj jedinstveni inkubator je od nacionalnog značanja u oblasti razvoja, razvoju ljudskog potencijala, kvalitetnih kadrova na polju nauke i tehnologije i nadam se da će i ostale kompanije prepoznati značaj talenta i ideja koje ovde nastaju i podržati dalji razvoj i rad ovog, nama bitnog, nacionalnog brenda, rekao je vlasnik MK Grupe Miodrag Kostić.

Kompanija MK Group donirala je sredstva koja pokrivaju održavanje letnjih naučnih kampova u ovoj godini.

Direktor Petnice, Vigor Majić, rekao je da je zahvalan svakome ko prepozna značaj podrške inovativnom i kvalitetnom obrazovanju. On je naglasio da mu je drago što u ovom slučaju podrška dolazi od privatne kompanije.

"Nadamo se da će ovo biti podsticaj i drugim pojedincima i kompanijama u Srbiji da podrže dobre ideje i programe koje pokrećemo kako bi Petnica zadržala svoju nezavisnu poziciju koja jedino garantuje slobodu implementacije najboljih ideja", rekao je Majić.

Istraživačka stanica Petnica je najveći centar ovoga tipa u čitavoj južnoj i jugoistočnoj Evropi. Svake godine kroz preko 160 različitih kurseva, kampova i seminara IS Petnica prođe oko 3.000 mladih iz preko 500 škola iz svih delova Srbije.

Tagovi: Petnica , MK Grupa

Komentara 9

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Dragoslav

Dokaz da je MK grupa zapravo finansijer SNS-a pored ostalih domacih "privrednika", kontraverznih biznismena i ostalih!!! vucic je najavio da ce Petnica raditi bez problema i da ce taj problem biti vrlo brzo resen, i evo ga, resili su problem vrlo brzo... svaka cast za donaciju, ali ako je dao 2 miliona dinara ovde, Kostic je omastio brkove za mnooooogo vise i to miliona evra !!!!!

1 0

Ivan

Kada bi on i njemu slicni placali poreze a ne izvlacili pare napolje, ne bi imalo potrebe da kriminalac donira naucnu instituciju, da stranke placaju pripremnu nastavu za djake i saljemo sms poruke za gladnu decu. Toliko

12 4

Milan

ali to nije Koletov problem. Porez naplaćuje DRŽAVA, ne plaća se DOBROVOLJNO. Prema tome Kole BRAVO!!!!

9 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo