Mali o ljudima s fantomkama: Ja se osećam apsolutno bezbedno

Mali o ljudima s fantomkama: Ja se osećam apsolutno bezbedno Izvor: N1

Prošlo je punih deset dana od kada su nepoznate osobe bagerima porušile niz objekata u beogradskoj Savamali i ispod mosta Gazela, a nadležni i dalje tvrde da ne znaju ko iza toga stoji.

Nema detalja ni o osobama s takozvanim fantomkama koji su, prema svedočenjima, te noći presretali ljude, a gradonačelnik Beograda Siniša Mali tvrdi da se o svemu tome, u međuvrmenu, nije ni raspitivao.

Prvi čovek prestonice ne zna, a ni ne pita ko je za nekoliko sati, u sred noći, srušio objekte u centru Beograda, vezivao čuvare, privodio prolaznike i otimao im lične karte i mobilne telefone.

„Nisam se raspitivao s obzirom da se ne mešam u rad nadležnih organa, dakle, ljudi koji se bave time, ono što je meni važno, ja sam već nekoliko puta rekao, niti Grad Beograd, niti bila koja institucija Grada Beograda nije u tome učestvovala i to je ono za šta sam ja odgovoran, da kontrolišem njihov rad“, kazao je Siniša Mali.

Mali kaže da od ministra Stefanovića nije tražio objašnjenje toga zašto je policija, prema tvrdnjama svedoka, odbijala da izađe na teren i upućivala ih na komunalnu policiju i Grad.

Gradonačelnik mora da bude zainteresovan za bezbednost svih građana Beograda:

„To je tragično, gradska vlast da ne reaguje na ove događaje i da se ovako pravi luda, jeste nešto ne zabeleženo do sad u ovom gradu. Oni uopšte nisu svesni toga da su građani u opasnosti, jer ovo postaje zemlja opasnog življenja“, smatra kriminolog Dušan Davidović.

Mali kaže da Beograđani nisu u opasnosti dok policija i tužilaštvo ne dokažu suprotno:

„Ja se apsolutno osećam bezbedno s obzirom da niko još nije utvrdio šta se tamo dešava. Kada utvrde nadležni organi šta se tamo desilo, onda ćemo znati da li smo bezbedni ili ne“, kaže gradonačelnik.

U Savamali i ispod Gazele su posle 30 napadača s fantomkama i bagerima ostale ruševine. U tom delu grada po projektu je predviđeno da bude područje Beograda na vodi.

Izvor: N1

Komentara 49

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

manojlo

Ovo je apsolutna istina. Prvi put da poverujem jelista politikadnom SNS-ovcu. Danas je na naslovnoj strani lista Politika izašla karikatura koja nas obaveštava ko je glani fantom, a prijatelj prijatelju oči ne vadi te je Siniša Mali apsolutno bezbedan. Mi građani nismo bezbedni, očekujmo da nam neki maskirani izvršioci banu u kuću, iznesu stvari bez sudskog rešenja i da dobijemo poruku od Malog da imamo prava da susdki dokažemo da nismo krivi. Ne zna se zašto i kako ali se dešava, šta da se radi!

1 0

arhitekta

jedino mi srbi volimo da zivimo u lazima I prevarama to nam je u krvi , jedino su srbi digli I dizali tita da bi oni koji su to radili imali samo koristi , to radimo I danas , ovaj mali svesno laze I obmanjuje narod koji to voli I uziva u tome .

15 0

Bg.Raša

NA POLIGRAF...

8 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo