Tri tačke sa Divnom Ljubojević

Gošća emisije Tri tačke Ivane Zarić bila je Divna Ljubojević, interpretatorka duhovne muzike. Divna je pričala o svom retkom daru, i kako je i u Srbiji i u svetu postala veliko ime baveći se nečim što je toliko daleko od svega što je svakodnevno prisutno u našim životima, i to nam na svoj način približila.

Izvor: N1info

Tagovi: Tri tačke

Komentara 3

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Profesor ruskog jezika

Divno pevaju, zaista. Ali, ja imam primedbu. Koncert nikako nije mogao biti odrzan u Petrogradu vec u Sankt Peterburgu. Taj naziv stanovnici Lenjingrada izglasali su na referendumu, mislim 1991. i na taj nacin vratili prvi naziv koji je taj grad nosio od 1703. do 1914. godine. Inace, naziv Petrograd bio je u upotrebi dosta kratko vreme (od 1914. do 1924. dodine). Znaci, od 1991. grad se ponovo zove Sankt Peterburg. Rusi ga zovu tako i nema nikakvog razloga da mi budemo veci Rusi od Rusa.

3 0

Micko

Iskreno, Divna s divnim glasom, ali u svakoj drugoj pravoslavnoj crkvi u Srbiji liturgije su mnogo snažnije, horovi mnogo moćniji nego na Bežaniji, to nešto imas ili jednostavno nemaš, Divna nažalost nema, sigurno.

2 8

Игор

највероватније да ти то нешто имаш?Дивна има све.

4 1

* Sva polja su obavezna