Radulović: "Dosta je bilo" ima šansu za dvocifren rezultat

Radulović: "Dosta je bilo" ima šansu za dvocifren rezultat Izvor: N1

Predsednik pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović izjavio je da će od sutra krenuti u prikupljanje potpisa za izbornu listu, kao i da ta stranka neće ulaziti ni u kakve koalicije za predstojeće izbore.

Radulović je na drugoj skupštini stranke ocenio da će ona sigurno preći cenzus i da ima šansu da ostvari dvocifren razultat.

"Na nivou države imamo oko šest odsto podrške, a u Beogradu i Vojvodini i više. Na izborima je važno da SNS i Aleksandra Vučića spustimo ispod 40 odsto podrške. Zato želimo da motivišemo građane koji su zasićeni politikom i da ih ubedimo da nisu svi isti", rekao je Radulović novinarima.

On je ocenio da će kampanja biti duga, kao i da će Pokret do kraja meseca prikupiti neophodan broj potpisa za izbornu listu.

"Cilj pokreta je da od Srbije napravi zemlju u kojoj se lepo i rado živi. Partokratija je pojela državu, godišnje nas košta više od tri milijarde evra. Ne mogu stranke biti biroi za zapošljavanje, Srbiji ne treba vodja, već sistem. Moraju da nas vode najbolji i da imamo transparentnost na svim nivoima", naveo je Radulović.

Upitan zašto Pokret neće ulaziti u koalicije, Radulović je kazao da stranka koja ne može samostalno da osvoji cenzus ne treba da postoji.

"Kada mešate čisto i prljavo, uvek dobijete prljavo. Nije normalno da utičete na sudstvo, na medije, da stranka predstavlja biro za zapošljavanje, zato se mi razlikujemo od svih ostalih stranaka i nećemo praviti cenzus koalicije", kazao je Radulović.

On je dodao da će današnja skupština pokreta biti jedinstvena po činjenici da će svaki prisutni član dati svoj predlog za izradu lokalnih programa koji treba da doprinesu razvoju gradova i opština u Srbiji.

Izvor: N1

Komentara 175

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

igor

Niko osim N1 nije preneo ni rec o izbornoj skupstini DJB. Medijska blokada zaista podseca na devedesete a ja jednostavno ne mogu da shvatim da je u danasnje vreme tako nesto moguce. Sta mozemo da ocekujemo na medijskom planu, nakon izbora ako Vucic ponovo osvoji apsolutni vlast?

169 3

Nebojsa

Glasamo za zakone i sprovodjenje istih, a ne za coveka. Glasali nekada jesmo za coveka, no videli smo sta se desilo kada je taj covek umro.

88 3

Janko

Srbiji ne treba vodja nego sistem kaze neko ko je u nazivu liste napisao svoje ime i prezime.

30 106

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo