Mali: Ne razmišljam o smeni načelnika komunalne policije

Mali: Ne razmišljam o smeni načelnika komunalne policije Izvor: Tanjug/Sava Radovanović

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da, u ovom trenutku, ne razmišlja o smeni načelnika komunalne policije Nikole Ristića.

Svako ko radi pravi greške - to kaže gradonačelnik Beograda Siniša Mali nakon što je komunalna policija priznala u odgovoru zaštitniku građana da su njeni pripadnici prekršili zakon i nepravilno i nezakonito postupali prema novinarskoj ekipi "Istinomera" u septembru 2015. godine.

Kada je reč o odgovornosti, Mali kaže da su oni koji su učestvovali u incidentu snosili posledice, a da je odgovor komunalne policije ombudsmanu njihovo zvanično izvinjenje.

Što se tiče smene načelnika komunalne policije Nikole Ristića, prvi čovek Beograda o tome ne razmišlja.

"Onaj ko je učestvovao u tom incidentu je snosio posledice, bio je i suspendovan i novčano kažnjen. Mislim da je to pravi način da i oni priznaju da su pogrešili, što je u redu, ali takođe moraju da preuzmu obavezu da u budućnosti ne prave iste greške", rekao je Mali.

N1: Da li ćete smeniti načelnika komunalne policije, s obzirom da je i to jedna od preporuka zaštitnika građana?

Mali: U ovom trenutku ne razmišljam o tome, ne.

Izvor: N1

Komentara 34

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Svom snagom, korupcijom u banana reforme

Gradjani culi ste: "mi smo stranka na vlasti radimo sta god hocemo a vi glupanderi nam ne mozete nista, hahahahahaaaaaa..."

25 0

Boki

A ko je naredio da se udalje novinari Istinomera

24 0

Macka

To je valjda i jedina istina koju si izgovorio. Nije te sef postavio tu gde jeste da bi ti razmisljao. Ti prenosis sta ti se kaze, i trudis se da kamere ne primete koliko si mali. Ali svi znamo da si mali iako si odavno prestao da rastes. Ostaces mali zauvek.

30 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo