Tema N1: Hiljade roditelja čeka da sazna sudbinu svoje dece

Tema N1: Hiljade roditelja čeka da sazna sudbinu svoje dece Izvor: N1

Hiljadama roditelja, koji već duže od decenije čekaju da saznaju sudbinu svoje dece, svakoga dana se pridruže nove majke i očevi koji se pitaju da li su lekari bili iskreni kada su im rekli da su njihova deca mrtvorođena ili su umrla ubrzo po rođenju.

Neki od roditelja videli su i beživotna tela beba, međutim, posle događaja od pre nekoliko godina, više ni to nije dovoljan razlog da poveruju.

N1 nastavlja da istražuje okolnosti u priči o nestalim bebama. Juče smo govorili o tome da li će komisija, čije je formiranje najavio ministar zdravlja Zlatibor Lončar, dati odgovore roditeljima koji sumnjaju da su im deca ukradena, a ne preminula, kako su zvanično obavešteni.

Ovo pitanje u Srbiji stoji bez odgovora već punih pola veka, a danas istražujemo da li su opravdane sumnje roditelja da se iste stvari još uvek događaju.

Više informacija u prilogu novinarke N1 Jelene Zorić.

Izvor: N1 infoTagovi: Nestale bebe , Beba , istraga

Komentara 2

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Vaše Ime

Mislim da u Srbiji mnogo više roditelja čeka da sazna sudbinu svoje dece... a ta deca su verovatno negde srećnija u inostranstvu ali jadni ti roditelji... zato se govorilo, deca su naše najveće bogatstvo jer su uzimali veliku lovu doktori!

3 0

petar

Samo napred sa istraživanjem. Potpuno vas podržavam.

10 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo