Saša Mirković izašao iz SNS-a

Saša Mirković izašao iz SNS-a Izvor: N1

Predsednik Skupštine grada Zaječara, Saša Mirković, kaže da više nije član Srpske napredne stranke. "Doneo sam odluku da istupim iz redova naprednjaka jer sam nezadovoljan odnosom te stranke prema meni", rekao je Mirković za Blic.

"Nema šta da tražim da me brišu iz evidencije članstva, kada je Radomir Nikolić još u oktobru prošle godine doneo rešenje o mom isključenju, koje nikada nije poništeno, već samo stavljeno u status mirovanja", objasnio je Mirković.

Kako kaže, njegov status nije rešen već godinu dana, što pokazuje odnos stranke prema njemu.

"Smatram da, prosto, više nisam član SNS", rekao je Mirković.

On navodi da je prevagnulo to što do danas nisu ljudi koji su mu bacili bombu na kuću 2011. godine, ni oni koji su mu ispisali grafit, što je, kako navodi, bilo politički motivisano.

"Naš pokret je bio najbrojniji koji je ušao u SNS, sa odličnim rezultatima i direktno je uticao na ishod u drugom krugu predsedničkih izbora 2012. godine, a nismo dobili čak ni mesto u Predsedništvu SNS, što nam je bilo obećano", rekao je Mirković.

Mirković je nekada vodio Pokret radnika i seljaka koji se pridružio 2012. godini Srpskoj naprednoj stranci.

Komentara 24

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

Viktor Južni

Taj je velika nesreća. Daj Bože da svi slični njemu napuste SNS. Možda bi nakon toga nešto moglo i da bude od te partije. Ovako nema ništa od njih dobro da dočekamo.

3 5

Dacha

Pacovi napuštaju brod koji tone.

75 4

KRSTIVOJE

Kako izgleda za njega je samo budak i da kopa kanale!

3 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo