Sud usvojio zahtev Andreja Vučića, Asomakum ništavan

Sud usvojio zahtev Andreja Vučića, Asomakum ništavan Izvor: Tanjug/Marko Đoković

Privredni sud u Beogradu usvojio je tužbeni zahtev brata premijera Srbije Andreja Vučića da se oglasi apsolutno ništavim akt o osnivanju privrednog društva "Asomakum" i utvrdio da je ta fima osnovana na osnovu falsifikovanog potpisa tužioca, prenele su danas Večernje novosti.

List piše da "Asomakum" više nema nikakvo pravno dejstvo i da je presuda o tome stigla u petak Vučićevom advokatu Zoranu Jakovljeviću.

Sud je ocenio da je nesporno utvrđeno da je potpis osnivača i jedinog zaposlenog u firmi, Andreja Vučića, falsifikovan.

Zbog toga je, kako je objašnjeno, "neprihvatljivo da se dopusti dalji opstanak takvog privrednog društva".

U obrazloženju presude navedeno je i da je sud ustanovio da je osnivač ove firme nepoznat i da takvo preduzeće ne može postojati kako ubuduće ne bi pričinjavalo štete u privredi. Firma "Asomakum" bila je umešana u finansijske malverzacije, a Andrej Vučić je negirao da stoji iza te firme

Komentara 133

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Poslednji komentari

NN

Pa zar niko u drzavi ,ovlascen,nije u obavezi da nadje te falsifikatore?Najvaznije je da niko od Vucica,nema ucesca u tome,hehe,ovo je toliko grozno,ne znam ko je ovoko debiloznu stvar mogao da smisli?Pitam se pitam se ???

36 1

Cope

Sutra idem da otvorim fantomsku firmu :)

33 1

Paja

Privredni sud u Beogradu usvojio je tužbeni zahtev brata premijera Srbije Andreja Vučića da se oglasi apsolutno ništavim akt o osnivanju privrednog društva "Asomakum" i utvrdio da je ta fima osnovana na osnovu falsifikovanog potpisa tužioca, prenele su danas Večernje novosti. uhapsiti andreja i tuzioca i vucica jer je samo kostunica bio neobavesten a premijer sve zna.

40 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo