Đorđe Nasković

Novinar/Reporter

Radio kao novinar istraživač u redakciji emisije "Insajder" na RTV B92.

Učestvovao u istraživanju i pripremanju emisija "Za njih zakon ne važi" (o finansiranju političkih stranaka u Srbiji), "Patriotska pljačka" (o zloupotrebama novca koji iz budžeta Srbije ide na Kosovo) i "Pravila pljačke" (o zloupotrebama u HIP Azotara Pančevo). Koautor serijala "Rudnik dugova" (o zloupotrebama u poslovanju RTB Bor).

Radio i kao novinar/reporter informativne redakcije RTV B92. Izveštavao sa sednica Skupštine i Vlade Republike Srbije, zasedanja Saveta Evrope, pratio izborne kampanje, proteste... Osim političkih, bavio se i brojnim društvenim temama i problemima – ekonomijom, korupcijom, obrazovanjem, zdravstvom...

Kao honorarni saradnik BBC World Service (redakcija na srpskom jeziku), radio na pripremama priloga (snimanje sagovornika i montaža priloga) o događajima iz Srbije.

U Dnevnom listu "Danas" bio je novinar rubrika politika i društvo. Izveštavao o aktivnostima Vlade i Skupštine Srbije i sa konferencija za novinare političkih stranaka u Srbiji.

Bavio se analizom medijske scene u Srbiji. Povremeno radio kao urednik rubrike "dopisnici" i novinar beogradske rubrike.

Autor je i nekoliko dokumenatrnih filmova.

NAJČITANIJE

ČITAOCI REPORTERI

ČITAOCI REPORTERI

Vaša poruka je uspešno poslata.

Hvala.

GOTOVO

Ubacite video ili fotografiju.

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa.
Ne sme biti više od 25 MB.

loader