City Expert osigurao svoju uslugu izdavanja i prodaje nekretnina na milion evra

City Expert osigurao svoju uslugu izdavanja i prodaje nekretnina na milion evra

City Expert osigurao svoju uslugu izdavanja i prodaje nekretnina na milion evra Izvor: Promo / City Expert

Da kupovina stana ne bude noćna mora!

"Ko se seli, taj se ne veseli" – kaže izreka. I ne radi se samo o selidbi, već o svemu ostalom što prati najveću životnu investiciju prosečnog sprskog kupca stana. To je ujedno i njegova najveća noćna mora, jer uvek postoji mogućnost da će ostati i bez novca i bez nekretnine. Na žalost, i to se dešava.  

Ako razmišljate o kupovini stana, neophodno je da se maksimalno zaštitite od mogućnosti prevare. Nikako nemojte da kupujete stan na svoju ruku, unajmite profesionalce, agenciju za nekretnine u koju imate poverenje. Oni će vam pomoći da kupite stan sa najmanje stresa. Ali i prilikom izbora agencije morate da budete oprezni. Obavezno proverite da li je agencija zavedena u APR-u, jer postoji još jedan uslov koji agencije moraju da ispune da bi mogle da posluju.  

Obavezno osiguranje

Sve agencije tj. posrednici u prometu i zakupu nepokretnosti su zakonom obavezane da budu osigurane od odgovornosti za štetu koja bi mogla da nastane kao posledica neispunjenja ugovornih obaveza, svotom od bar 15.000 evra po osiguranom slučaju, kao i sa najmanje 45.000 evra za sve odštetne zahteve u jednog godini osiguranja.  

Jedna agencija se izdvojila po novim standardima bezbednosti. Pre mesec dana, kompanija City Expert je sa Generali Osiguranje Srbija a.d.o zaključila Ugovor o osiguranju profesionalne odgovornosti u posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti na 1.000.000 evra.

cityexpert Izvor: Promo / City Expert

Drugačiji pristup poslovanju

Kako kažu u City Expert-u, na ovaj korak su se odlučili da bi pružili dodatnu sigurnost svojim korisnicima. A sve u vezi City Expert-a je usmereno na sigurnost. Sem rigorozne provere svake nekretnine - ako nema potrebnu dokumentaciju ili dokumentacija ne može da se pribavi, nekretnina ne može da se oglašava na njihovom sajtu - City Expert je prepoznat kao inventivan i jedinstven model servisa za promet nekretnina, nešto potpuno drugačije od ostalih.  

Usluga po meri kupca  

Drugačije je sve, od načina na koji je nekretnina predstavljena, preko profesionalnog pristupa oglašavanju svake nekretnine i dostupnosti svih informacija u vezi nje (slike, video, interaktivni tlocrt, cena, spratnost, struktura, troškovi, opremljenost, lokacija itd.) do personalizovane usluge za svakog pojedinačnog kupca.  

Iako licencirani agenti City Expert-a ne prisustvuju gledanju stanova sa kupcem, oni vode kupce kroz celokupan proces kupovine: od prvog gledanja, kad zovu kupca da ga pitaju za utiske, do pregovora sa vlasnikom o ceni, preporuka o najpovoljnijim kreditima, zakazivanja sastanaka u bankama, podršku prilikom sastavljanja predugovora i ugovora uz City Expert tim advokata, zakazivanja termina kod notara – oni su dragocena pomoć u savladavanju apsolutno svih koraka koje je kupac potrebno da pređe kako bi postao vlasnik stana.  

Još jedna informacija koja govori o visokim kriterijumima sigurnosti koji vladaju u City Expert-u je činjenica da su od 2015. do danas izdali više od 7000 nekretnina i posredovali u preko 700 kupoprodajnih procesa bez ijedne greške ili pokrenutog krivičnog postupka.  

Pa, ako želite da kupite stan ili prodate nekretninu, znate kome da se javite.

POVEZANE VESTI

Komentari (1)

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

100jadin

Svaka čast, tako se radi posao! Sve pohvale za pomeranje granica u poslovnoj klimi kakva vlada u Srbiji.

* Sva polja su obavezna

NAJČITANIJE

ČITAOCI REPORTERI

ČITAOCI REPORTERI

Vaša poruka je uspešno poslata.

Hvala.

GOTOVO

Ubacite video ili fotografiju.

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa.
Ne sme biti više od 25 MB.

Pročitajte još

Promo

Promo

JYSK nagrađuje: Novom inicijativom podstiče upotrebu višekratnih kesa 24.01.2020.

24.01.2020.  |  Promo

Promo

Promo

Dobre vesti za vlasnike stanova za izdavanje u Novom Sadu 21.01.2020.

21.01.2020.  |  Promo

Promo

Promo

Automobil Hyundai i20 i dodatne nagrade čekaju na vas 09.01.2020.

09.01.2020.  |  Promo

Promo

Promo

Na koju ste reformu pomislili u novogodišnjoj noći? 05.01.2020.

05.01.2020.  |  Promo

Promo

Promo

Aqua Gala – voda sa mineralom lepote 23.12.2019.

23.12.2019.  |  Promo

Promo

Promo

Direktor Coca-Cola HBC Srbija: Prvi rezultati sjajnog tima 23.12.2019.

23.12.2019.  |  Promo

Promo

Promo

Kompanije – partneri u dostizanju ciljeva održivog razvoja UN 20.12.2019.

20.12.2019.  |  Promo

Promo

Promo

Dečiji novogodišnji karavan igre obišao Srbiju 16.12.2019.

16.12.2019.  |  Promo

loader