Kako izgleda najsavremenija Kembridž gimnazija u Srbiji

Kako izgleda najsavremenija Kembridž gimnazija u Srbiji

Kako izgleda najsavremenija Kembridž gimnazija u Srbiji Izvor: Promo

U inostranstvu je opšteprihvaćena činjenica da je dobro utemljeno školstvo važno u odrastanju, vaspitanju i usmeravanju deteta, zbog čega se roditelji posebno posvećuju odabiru prave škole za dete. Svest o ovome odskora je počela da raste i u Srbiji pa tako roditelji sve više shvataju koliko kvalitetno obrazovanje utiče na razvojni put deteta.

Jedna od retkih međunarodnih škola koje nude kvalitetno obrazovanje na engleskom jeziku i najsavremenije uslove školovanja jeste International School Savremena u Beogradu.

Škola koja je odskočna daska za svetske univerzitete

Kao Kembridž gimnazija, International School Savremena učenicima omogućava sticanje čak dve Kembridž diplome – ICE i AICE, koje im otvaraju vrata prestižnih univerziteta širom planete.  

Savremena radi po planu i programu koji je kreiran direktno u Kembridž centru za međunarodno priznate ispite, a njeni učenici se školuju na engleskom jeziku, što im olakšava upis na studije i nastavak školovanja bilo gde u inostranstvu.  

Najmodernija tehnologija u pametnim učionicama za lakše i zanimljivije učenje

Internacionalna škola Savremena je Future Ready škola koja primenjuje svetske inovacije koje se tiču modernizacije obrazovnog koncepta. U njoj je tehnologija postala sastavni deo načina učenja, što olakšava učenicima da prate školsko gradivo i pomaže im u daljem napretku.  

Savremeni učenici časove prate u Intelligent Classroom učionicama, koje su nastale kao odgovor na potrebe današnjice i spoj su primene novih tehnologija, interneta i različitih softverskih rešenja u učenju.

NajsavremenijaTehnologijaUInternationalSchoolSavremeno Izvor: Promo

Na interaktivnim tablama lekcije koje učenici usvajaju izgledaju mnogo jednostavnije, dok korišćenje interaktivnog stola podstiče učenike na veće angažovanje i bolju saradnju sa svojim vršnjacima i profesorima. U udobnim Node stolicama učenici oživljavaju stvarnost koristeći Samsung Gear VR naočare i 3D štampač, skener i olovku, čime njihovo učenje postaje zanimljivije.  

Osim za elektronski dnevnik, kom pristupaju kada žele da se informišu o ocenama i načinu rada škole, učenici tokom savremenog školovanja internet koriste i za dodatno usavršavanje kroz kurseve engleskog jezika, matematike i efikasnog učenja. Ovakav vid učenja je posebno pogodan za sportiste, koji zbog treninga i takmičenja ne mogu da prisustvuju tradicionalnoj nastavi, pa školske lekcije prate online.

Besplatno školovanje za najbolje učenike

Učenici koji žele da upišu International School Savremenu svake godine mogu da konkurišu na neki od programa podstreka za najbolje đake. Tako vukovci, najbolji sportisti, umetnici i neobične sveznalice mogu biti nagrađeni za svoja postignuća i školovati se besplatno u International School Savremenoj. Ove mogućnosti imaju i učenici koji se već školuju u Savremenoj, čime ih škola podstiče da nastave da daju sve od sebe i dostignu svoj maksimum.  

Mladi, stručni i visokoobrazovani profesori neguju individualan pristup

U International School Savremenoj rade pre svega mladi, stručni i visokoobrazovani profesori, koji lako primenjuju pedagoške metode i pronalaze načine da učenje bude zanimljivo, interaktivno i drugačije. Zajedno su deo njihovog digitalnog sveta i maksimalno iskorišćavaju tehnologije kako bi ozbiljno i kvalitetno učenje pretvorili u zabavu, dodatno probudili radoznalost učenika i usmerili njihove afinitete. Oni sa učenicima komuniciraju mejlom, dok im domaće zadatke pregledaju online, preko posebno osmišljene platforme.  

U International School Savremenoj je sve savremeno – od futurističkih prostorija, preko inovativnih predavanja, do kreativnih predavača, što je razlog zbog kog sve više roditelja želi da svoju decu upiše baš u ovu školu – školu budućnosti.  

Najmodernija Kembridž gimnazija u regionu nalazi se u Šumatovačkoj 45 na Vračaru, a njena vrata su otvorena za sve. Posetu možete zakazati putem mejla info@savremena.org.uk ili telefonom na brojeve 011/40-11-220 i 011/78-56-120.

POVEZANE VESTI

Komentari (3)

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Lidija

Godina je za naše pojmove i prilike mnogo,ali vredi svaki dinar uložen u ovu školu. Moje dete pohađa prvi razred Savremene gimnazije i nikad pametnije nismo uložili novac. Škola je prva klasa i nešto najbolje što trenutno imamo u Srbiji. I nije cifra sa 6 nula... :)

:)

Koliko je godina?

Sica

neka cifra sa 6 nula ...

* Sva polja su obavezna

NAJČITANIJE

POPULARNO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

ČITAOCI REPORTERI

ČITAOCI REPORTERI

Vaša poruka je uspešno poslata.

Hvala.

GOTOVO

Ubacite video ili fotografiju.

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa.
Ne sme biti više od 25 MB.

Pročitajte još

Promo

Promo

Studije nakon kojih čak 92,86% diplomaca postigne uspeh u karijeri 09:13 h

09:13 h  |  Promo

Promo

Promo

Najsavremenija osnovna škola počinje sa radom na Novom Beogradu 17.02.2019.

17.02.2019.  |  Promo

Promo

Promo

IT srednja škola koja garantuje sigurnu budućnost 09.02.2019.

09.02.2019.  |  Promo

Promo

Promo

Kako da najmlađima približimo voćnu užinu 31.01.2019.

31.01.2019.  |  Promo

Promo

Promo

Napravite plan za uspešnu IT karijeru u samo 4 koraka 30.01.2019.

30.01.2019.  |  Promo

Promo

Promo

Programski jezici koji garantuju uspešnu IT karijeru 28.01.2019.

28.01.2019.  |  Promo

Promo

Promo

Preobražaj prestonice – niču nova luksuzna naselja 25.01.2019.

25.01.2019.  |  Promo

Promo

Promo

MK Group ulaže 500 miliona evra u region 22.01.2019.

22.01.2019.  |  Promo

loader