Kako se uvući Putinu u dušu

Kako se uvući Putinu u dušu

Kako se uvući Putinu u dušu Izvor: N1

Dragi putnici, braćo i sestre, upravo ulazimo u Beograd, grad na ušću Save u Dunav! - rekao je razredni starešina jednog od hiljada autobusa koji su u četvrtak stigli u Beograd u okviru turističkog paket aranžamana koji se zvao: "Doček Putina i Vučića, sa usputnim obilaskom Fontane di Vesić, neverne kopije Fontane di Trevi" .

- Ajd sad da ponovimo! Gde ulazimo? – pitao je razredni starešina Opštinskog odbora SNS Leposavića.

- Ulazimo u Beograd, grad na ušću Hrama Svetog Save u Dunav! - javio se odlikaš sa sedišta broj 6.

- Bravo! - rekao je razredni starešina.

- Razredni, razredni! Ovo ne samo da je grad na ušću Hrama Svetog Save u Dunav, nego je danas i grad na ušću predsednika Vučića u predsednika Putina! - javio se odlikaš sa sedišta broj 7, kome je bilo jasno da će se danas svi kolektivno uvući predsedniku Putinu u dušu.

- Bravo! – rekao je razredni starešina OO SNS Leposavić, ponosan što je jedan od, odokativno, 300 miliona ljudi koji su tog dana krenuli da vide kako se Sava uliva u Dunav, kako se Hram Svetog Save uliva u Dunav i kako se predsednik Vučić uliva u predsednika Putina.

Za to vreme, predsednik Vučić je razmišljao o detaljima govora koji će održati povodom sopstvenog ulivanja u predsednika Putina, a da pritom ne prekine naš evropski put u Rusiju.

- Mi istrajavamo na našem evropskom putu, ali još više istrajavamo na našem evropskom Putinu! - smislio je predsednik kako da u jednoj rečenici spoji svoju mudru politiku.

Za to vreme, predsednik Putin je sedeo u avionu oko koga su leteli srpski migovi, koje je Rusija poklonila Srbiji po neverovatnoj telešop ceni od 185 miliona evra. Ali poklonu se u cenu ne gleda.

- Skoro džaba! Za te pare ne možeš da kupiš ni dve televizije, a mi smo za te pare dobili šest migova! - razmišljao je predsednik Vučić šta još da kaže u svečanom govoru na svečanom dočeku povodom ulivanja predsednika Vučića u predsednika Putina.

Bilo je ideja da jedan od srpskih migova koji su pratili Putinov avion nosi transparent: "Jedan od 185 miliona evra!", ali se od toga odustalo zbog vetra koji bi garantovano oduvao taj simpatični dokaz ljubavi Rusije prema Srbiji i ljubavi Srbije prema Rusiji.

Ipak, napravljen je transparent "Jedan od 300 miliona" za čelo kolone svih naprednjaka koji su se tog dana ulili u Beograd da bi se posle toga ulili u Putina, iako je taj trasparent dokazao da u Srpskoj naprednoj stranci vlada kolektivno ubeđenje da se SSSR još nije raspao, što i nije čudno, imajući u vidu da je i predsednik Vučić tek 2008. godine, po sopstvenim rečima, kasno spoznao da je srušen Berlinski zid.

Naime, SSSR jeste imao blizu 300 miliona stanovnika, dok današnja Rusija ima oko 145 miliona stanovnika, al' objasni ti to onom naprednjaku što je pravio transparent "Jedan od 300 miliona".

- Malo si usrao... Pardon, malo si u-es-es-es-erio taj transparent, al' nemamo vremena sad da pravimo drugi! - rekao je predsednik Vučić autoru transparenta "Jedan od 300 miliona", pre nego što mu je obećao da će ga, ako napravi još jednu takvu grešku, baciti u Fontanu di Vesić.

U to vreme, predsednik Putin je upravo sletao na beogradski aerodrom, tačno u 13.06. Da je pilot ruskog aviona samo malčice dodao gas, ostvarila bi se ideja Predsedništva SNS da predsednik Putin na beogradski aerodrom sleti tačno u 12.44!

- Kakav maler! Falilo nam je samo 22 minuta da pošaljemo jasnu poruku celom svetu da nećemo odustati od Rezolucije 1244! - razmišljao je predsednik Vučić dok je cupkao na pisti, spreman da se predsedniku Putinu uvuče u dušu.

Dva sata kasnije, kod Palate Albanija, koja samo zahvaljujući pravednoj borbi predsednika Vučića još nije promenila naziv u Palata Velika Albanija, i ostali naprednjaci bili su spremni da se kolektivno uvuku predsedniku Putinu u široku rusku dušu.

Razvili su onaj transparent koji jasno pokazuje podršku Srpske napredne stranke celovitosti i teritorijalnom integritetu Sovjetskog saveza, te su krenuli u šetnju uzvikujući tradicionalni sovjetski pozdrav "Đilase, lopove!", jerbo u SNS vlada uverenje da Đilas ima para ko salate.

- I nas danas ovde ima ko salate! - okrenuli su se oko sebe, zadivljeni.

- Ima nas ko salate! I to ne obične salate. Ima nas ko ruske salate! - uzviknuo je onaj koji je jednom rukom držao krajičak transparenta: "Jedan od 300 miliona", a drugom lanč paket u kome je bio i sendvič sa puterom, mlečnom vrstom Putina.

Već je pao mrak kada se predsednik Putin pojavio na stepeništu Hrama Svetog Save, održao prigodan govor dug dve sekunde, a potom krenuo nazad u Moskvu, glavni grad SSSR-a.

Pojavio se tako iznenada i govorio tako brzo da ga bar 299,99 miliona okupljenih uopšte nije primetilo.

Tako da je onih nekoliko koji su ga primetili posle satima prepričavalo taj neverovatan doživljaj.

- Putin je lep ko Leposavić! - našao je onaj odlikaš iz autobusa OO SNS Leposavića pravi izraz za opis onoga što ostali nisu videli.

I tako se završio istorijski dan kada su se neki Srbi uvukli Putinu u dušu.

Međutim, tu nije kraj. Postoji teorija da će se za dva meseca Beogradom još bauljati grupice turista koje će tražiti Hram Svetog Save, kao i grupice turista koje će tražiti svoj autobus.

Naravno, biće tu i grupice turista koje su našle Hram Svetog Save, ali još čekaju da se pojavi predsednik Putin i održi govor.

POVEZANE VESTI

Komentari (93)

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Deso

Majstore !!!

Mama

Svaka Ti je ka u Njegosa!!!Bravo ti ga biloooo!

Gero TZ

Kada imate tragikomediju, kakva je bila Putinova poseta, onda nije teško biti Draža.

* Sva polja su obavezna

NAJČITANIJE

ČITAOCI REPORTERI

ČITAOCI REPORTERI

Vaša poruka je uspešno poslata.

Hvala.

GOTOVO

Ubacite video ili fotografiju.

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa.
Ne sme biti više od 25 MB.

Pročitajte još

loader