Najčešća verovanja o Đilasu i Šolaku

Najčešća verovanja o Đilasu i Šolaku

Najčešća verovanja o Đilasu i Šolaku Izvor: N1

Crkne vam automobil baš pred Novu godinu, odete kod automehaničara, a ovaj ustanovi kvar na licu mesta.

- Otišao karburator! - vikne automehaničar.

- Kako? - pitate vi.

- Pa Đilas i Šolak! - samouvereno kaže automehaničar.

- Jesu to oni delovi što idu ispod motora?

- Jeste. Đilas ide iznad motora, a Šolak ispod motora?

- Auu, majku mi, pa i u kola su nam ušli! U pravi je predsednik....

Crkne vam frižider.

- Ko ti je popravljao ovo? - pita majstor, ko i svaki majstor koji misli da oni prethodnici krivi za zatečeno stanje.

- Ne znam ko mi je popravljao, bila su neka dva majstora

- Da nisu Đilas i Šolak?

- Paaaaa, možda...

- Znao sam, i u frižidere su nam ušli...

I onda izađe naslov u Informeru: "Đilas i Šolak pokvarili frižider ženi u Surčinu!".

Prema verovanju starih Grka, dva strašna čudovišta koja su se nalazila sa dve strane Mesinskog moreuza nisu dozvoljavala nijednoj lađi da tuda prođe neoštećena. Zvali su se Scila i Haridba.

Prema verovanju starih Radikala, drevnog naroda koji je uznapredovao, dva strašna čudovišta koja su se nalaze sa dve strane Mesijinog moreuza, zvanog Srbija, ne dozvoljavaju nijednoj reformi da prođe neoštećena. Zovu se Đilas i Šolak.

Istoričari su našli pregršt pisanih tragova iz 2018. godine o ta dva strašna čudovišta koji rovare svuda oko nas:

Naslov iz Aloa (16. decembar): Đilas i Šolak mućkali s "Ubicama"?!

Tumačenje istoričara: Nisu baš mućkali s pravim ubicama, nego sa serijom "Ubice mog oca", ali je.. ga, objasni ti čitaocu Aloa da nisu mućkali s pravim ubicama, nego sa serijom. Očekuje se da Alo otkrije još nepočinstava Đilasa i Šolaka – recimo, da su mućkali sa "Senkama", ali objasni ti čitaocu Aloa da nisu za svoje mračne planove angažovali čak i senke, neotuđivi deo svakog Srbina, nego su mućkali sa serijom "Senke nad Balkanom".

Naslov iz Politike (5. jun): Đilas i Šolak osvajaju medijski prostor Srbije

Tumačenje istoričara: Jasno je da su Đilas i Šolak osvajački narod, te kao takvi najviše vole da osvajaju medije, pa istorija beleži 12 takozvanih Medijskih ratova, u kojima su Đilas i Šolak zauzimali sve što se može zauzeti, a vidi se na televizoru, iako ih mediji uopšte ne vole. Čak i kad osvoje medije, mediji ih napadaju mučki, s leđa.

Izjava predsednika Vučića (7. novembar): Đilas i Šolak hoće da unište Telekom

Tumačenje istoričara: "Što se ostaloga tiče, smatram da Kartaginu treba uništiti" - čuvena je rečenica kojom je rimski cenzor Marko Pontije Katon Stariji završavao svaki svoj govor, što nije ništa prema rečenici dva čuvena srpska cenzora, Đilasa Mlađeg i Šolaka Starijeg: "Što se ostaloga tiče, smatramo da Telekom treba uništiti".

Naslovna Informera (16. novembar): Đilas i Šolak kupuju Prvu i 02

Tumačenje istoričara: Prema istorijskim podacima, nisu oni kupili, što ne znači da i dalje ne kupuju ali nikako ne mogu da se dogovore kome će od njih dvojice pripasti Prva, a kome O2. I obratno. Đilas je navalio da njemu pripadne Prva, ali ne da mu Šolak koji bi i jare i pare, ili što se na modernom jeziku kaže: I Prvu i O2!

Naslov iz Novosti (20. februar): Šolak plaća kampanju Đilasa

Tumačenje istoričara: Đilas prop'o, iako ne zna šta će s parama. Možda nije logički najjasnije, ali šta će Šolaku propali Đilas?

Naslov na sajtu Studija B (22. oktobar): Vučićević predstavio šemu delovanja Đilasa i Šolaka

Tumačenje istoričara: Organizovani malinar Vučićević, predavač na Fakultetu nepostojećih nauka, predstavio je u emisiji uživo šemu iz koje se jasno vidi da su Đilas i Šolak ušli u sve pore našeg društva, uključujući regale i frižidere, mada šema nikome nije jasna, osim Vučićeviću. Najvažnija stvar koju je otkrio jeste neverovatan podatak da se i Đilas i Šolak zovu Dragan! Iz toga je jasno da su čvrsto povezani.

Naslov sa sajta RTV Pančevo (15. decembar): Đilas, Jeremić, Šolak i Boško Obradović jedva skupili nekoliko stotina građana.

Tumačenje istoričara: Đilas i Šolak mogu da skupe nekoliko stotina miliona evra za pet minuta, ali ne mogu da skupe nekoliko stotina građana, a naša najveća snaga su ljudi umazani majonezom u predelu brkova, a ne evri.

Izjava Milenka Jovanova (7. decembar): Đilas i Šolak na čelu organizovanog kriminala

Tumačenje istoričara: Svega ovoga ne bi bilo da je Milenko Jovanov otišao pravo u policiju. Ili makar na Studio B. Međutim, iako svi sve znaju o Đilasu i Šolaku, niko ne ide u policiju, jer su Đilas i Šolak kupili policiju u paketu sa Prvom i O2.

Tako vam je to bilo kroz istoriju 2018. godine, ali ko što kaže narodna poslovica: "Godina prođe, Đilas i Šolak nikada!", te je najbolja izjava o arhineprijateljima Srbije došla tek pre neki dan od najboljeg među nama.

Predsednik je optužio Šolaka i Đilasa da su krivi za nedostatak rampe na pružnom prelazu kod Niša.

- Znate, umesto u optičke kablove i rad rampi, Srbija je u njihovo vreme ulagala preko Telekoma u optičke kablove za SBB sistem. Preko državne infrastrukture i našeg novca Šolak je pojeo naše rampe. To mu je i tada i sada omogućavao i Đilas. Oni su krivi za sve – rekao je predsednik u epizodi: "Nema bitke, nema rata, bez Đilasa i Šolaka mu brata".

Najčešća neprednjačka verovanja o Draganu Đilasu i Draganu Šolaku, dvoglavoj draganističkoj aždaji, uskoro će biti proširena. Veruje se da će svi tabloidi i sve televizije objaviti najpoznatije naprednjačko verovanje koje kaže: "Đilas i Šolak su gori od crne mačke. Ako ti Đilas i Šolak pređu put, ima te bije maler sto godina!"

Srećna vam nova 2019. godina. Puno sreće i zdravlja! I pazite se Đilasa i Šolaka!

POVEZANE VESTI

Komentari (72)

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Baki

Bravosimo, Sjajni covece.!!!!

seknusen

Djiki je obnovio Bulevar..zdrave Platane seci bre..veci je dozivljaj..

Aleksandar

Dobih neki virus.. Doktor kaže “zimski”. Slaga me!!! Sad znam kako se zove ,””Djilasitis “ i “Solakitis”... Uh ,bre .....

* Sva polja su obavezna

NAJČITANIJE

ČITAOCI REPORTERI

ČITAOCI REPORTERI

Vaša poruka je uspešno poslata.

Hvala.

GOTOVO

Ubacite video ili fotografiju.

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa.
Ne sme biti više od 25 MB.

Pročitajte još

loader