Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

ENIGMA

Žena koja nije bila u Beogradu 5 god. Kaže da Beograd nikada nije bio prljaviji (bila je i u Zagrebu i ka6e da je neuporedivo čistiji)

8 0

Milisav

Isto istrazivanje spominje i Beograd, kao 93. grad na listi. Ispod njega su Hanoj, Varsava, Rijad, Sofija, Bukurest, Budimpesta, Milano, Seul... Veoma cudno, veoma nelegitimno.

3 1

Valdemar

Ko je radio istraživanje? Ne vidim izvor, a zanima me.

7 1

gepetto

Štutgart - 600.000 stanovnika, a od industrije su u njemu centrale Mercedesa, Poršea, Boša, Štil-a. Ovo su samo one koje mi znamo. Ima 10 puta jaču industriju od celog zapadnog Balkana. Pun zelenila, odvojen poslovni (novi) i stambeni (stari) deo - u kom je zabranjen saobraćaj većini vozila... Bljak...

21 3

Pokemon

ako hocemo bas tacno Mercedes nije u Studgartu nego u blizini tacnije u Zindelfingenu.

3 1

Milos

U Beogradu je tesko ali nije nam Mali kriv nego mi sami. Grad se davi u duvanskom dimu bukvalno ulice smrde, vozaci netolerantni trube non stop, djubre mahom pikavci (6 tona dnevno?!? )na sve strane Da toga nema bili bismo mi na vrhu liste :(

25 29

Daniel

Mi nikada necemo biti na vrhu liste jer da bi neko bio zadovoljan i stress-free, treba da ima dovoljno za osnovne egzistencijalne potrebe. To u Srbiji nije i jos dugo nece biti slucaj. Pa sve i da smo zen oaza sto se tice cistoce i zelenila.

3 0

u bagdadu

i kad kines svi zalezu na zemlju. Kako da ne bude najstresniji grad kada bukvalno na svakom mestu moze da vam uleti ludak sa dinamit autom.

15 5

Evo i mene

A u koje gradove mi spadamo? Srednje zalosne? Mozda u " I za gosta, tri dana dosta"😂

35 3

Škrabonja

Dao bih ja njima malenog za gradonačelnika,odmah bi postali najstresniji grad.

82 6

Kloe

istina!

32 4

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo