Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Neko Iz Mase

Meni se čini kao dobro rešenje da idu u istu školu ali posebno odeljenje.

1 1

Marko

Jeste deca su osetljiva tema samo nasa deca se lece sms om ja sam za to da se pomogne nekom u nevolji ali i nama je potrebna pomoc

7 1

Nebojsa Iz Beograda

A 3 miliona neregistrovanih Kineza? Cutimo,a?

21 3

Ercov

Dobro, lepo je videti da je ova zena ziva i da nesto kao radi. A sta ce mo sa zidom u Kraljevu koji zaklanja romsko naselje, a? Ćutimo?

28 2

Srbin sa mozgom

A da li su deca emigranata vakcinisana?

30 6

Građanin

Kako je malo potrebno da postanemo fašisti. I naša deca kada dođu u stranu zemlju idu u redovne škole sa lokalnom decom. Bolje je da deca migranata idu u školu i budu u nekom sistemu, nego da počnu da se bave kriminalom i prostitucijom.

40 12

Stts

@Sima Građanin upravo o tome i govori, potrebno je da ti ljudi uđu u sistem da bi se kriminal sveo na minimum. Što se tiče troškova koji postoje, a u vezi su sa migrantima, nemojte da brinete, ništa država Srbija nije dala za njih, sredstva stižu iz inostranstva.

5 3

sima

da li vi znate da je u Šidu na 15.000 stanovnika jedno vreme bilo oko 3.000 migranata u prihvatnim centrima? da li znate da su oni več mesecima u Šidu? da li znate da za njih ne važe naši zakoni? da li znate koliko je povećan broj krađa od njihovog dolaska? da li znate da vaspitači koji rade sa ovom decom imaju 100.000 dinara mesečno? (ko ovo plaća?)očigledno ne znate puno toga i ako ste već toliko humani dovedite bar jednu porodicu da živi u vašoj kući, prihvatite njihove navike i način života, pa ću tek tada prihvatiti vašu humanost i brigu o drugima

20 13

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo