Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

mali perica

"nije nemoguće da zemlje zapadnog Balkana, pre svega Srbija i Crna Gora, u EU uđu u novom mandatu EP od 2020" Nije nemoguće ni da Turska uđe u EU sutra ili prekosutra, ali se to neće desiti.

1 0

hiperbola

nemamo mi šta da se ljutimo. kada bismo imali sposobnu vlast koja radi na tome mi bismo pregovore završili tek za jedno 5 godina. SNS ne radi uopšte na ulasku srbije u EU i sa njima mi pregovore nećemo nikad završiti.

2 0

majstor

Politika ,potice od filozofije, a retoricko pitanje je , sta je starije kokos ili jaje, vrabac u ruci ili golub na grani, Ustav ili situacija na terenu ..? A tu je i Ujka SEM ...

0 0

NELIPSI

Srbija ne moze u Uniju dok se ustavna definicija drzavne teritorije ne bude poklopila sa situacijom na terenu.

15 4

Ђорђе С.

Заборавио си Вучићеву најаву брисања КиМ из Устава Србије? А и не читаш америчку штампу, па не знаш шта је "тајно" испланирано на дружењу Вучића и Тачија са Могеринијевом. И зашто је Вучићу саветован унутрашњи изрежиран "дијалог" (Вашингтон тајмс: "Зашто Србија мора да призна Косово").

5 1

Hm

Sada ćemo da vidimo ko je stvarno opozicija,oni koji budu odbili da u ovoj ujdurmi učestvuju dajući legitimitet AV-u i tom njegovom sporazumu iz Brisela,ti su opozicija,svi ostali njegovi prikriveni sateliti!

27 2

Siv je soko

Potpuno tacna konstatacija. Osim sto se to vec sad zna, pa ne moramo da cekamo da bi se u to uverili. Npr. Cheda, Vulin, Drašković, Krkobabić, Palma, Dacic, .....

0 0

Dinko

To je još dve dve ipo godine.

11 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo