Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Marina

" Ako svaka škola manipuliše sa tri radna mesta mi imamo problem celog sistema", rekao je Šarčević". Naravno da sve skole u Srbiji i osnovne i srednje i muzicke itekako zaposljavaju i vise od 3 nastavnika na crni . To se zna,samo se o tome cuti.

1 0

Budjoni

Kakve su kvote na kladionici ? Imam "dojavu", ministar pobedjuje a novi bot dolazi !

21 1

Južni

"Padne" li škola u Zemunu definitivno će i sve ostale škole u Srbiji biti "porobljene". Postaće potpuno "disciplinovane" i izgubiće svaku slobodu i svako pravo. Imaćemo škole u okovima i bukagijama.

45 2

Stradija

Roditelji pobedili?

16 1

Aleksa

Izgleda da je odbio poslusnost SNS-u. Standardno kod nas...

26 0

J&B

Pre ce biti da je skola vidjena za privatizovanje. Super je sredjena (zahvaljujuci Ljubi), na odlicnom je mestu i ima respektabilnu reputaciju.

21 2

Wonder woman

Vratite onog s minđušom za ministra! Mislila sam da ovo nikad neću reći.😱🤐

22 0

Prof. dr R O T

Podrska svim, ovim razumnim ljudima!

28 1

Neko iz mase

Javna je tajna da je Ljubinu smenu izboksovao ministrov savetnik. Ljuba se nece SNS carstvu prikloniti i to je trn u oku jastrebovima iz Partije.

58 1

Dr Noname

Bravo roditelji. Oni su jedina svetla tacka na depresivnom nebu Srbije...

51 0

Soko

Da smo ljudi da se svi masovno dignemo protiv ovakvih samovolja vladajuce diktature.Oni to za sigurno rade zbog toga da imaju svugde svog kljucnog coveka koji ce ulivati strah zaposlenima pa da moraju da glasaju za diktatora.Podrzavam stav roditelja i neka ne popustaju.

57 0

gordana

Bravo ZEMUNE, Vojvodino moja.To je mudro-pametno i konacno harbro. Za bitku u SRBIJI , r a d i pravde ili istine, svejedno, potrebna je o dl uc no s t i pamet. Kao da je presahlo i jedno i drugo.u tom slucaju preplavice nas Vuciceva radikalska politika, samo presvucena u novo odelo.. TU , sa SNS -om demokratije nema......Svi su oni VUCICI !!!! A Srbija tupka u mestu.Nije sposobna da za sve nedace ove vlasti SNS, podigne svoj glas, krene u organizovane šetnje gradjana", Pa mozda i uspe. A cutanjem i zabijanjem glave u pesqk kao noj, još dugo ce SRBIJA gledati A.Vucica.

54 0

A pravi pobednik je?

Šešelj je ipak pobedio,ako ne on, onda njegova doktrina

13 0

marija

Rad inspektora do sada je uvek bio na stetu roditelja i dece. Vidite sta je bilo u OS Branko Copic na Vidikovcu gde je direktorka krsila zakon godinama a nastvno osoblje koje ju je kritikovalo je bilo izlozeno mobingu. Roditelji koji su se bunili takodje... strasno.

39 0

Stradija

Ovaj covek bez empatije ne sme biti ministar prosvete.

77 2

Shulc

Zemun nije Beograd cvrsci su i ne odustaju. Nema sale sa Zemunom. PODRSKA!!!

114 4

Bata Santos.��...krusevac..

Podrska roditeljima...Pravda nema cenu...podrska iz Savatica...nasim prijateljima..

96 2

Shulc

Avi mozete da manipulisete sa radnim mestima. Izmili ste i nove kancelarije...

65 2

Profesor iz BG

Ministar se bavi glazurom, a ne suštinskim problemima obrazovanja. Da je kojim slučajem smenjeni direktor kadar SNS, do smene ne bi ni došlo, ovako mu se zamera što neko ne prisustvuje sednicama školskog odbora, a pozvan je. Kako privesti nekoga da bude na sednici ako neće? Neka Ministar pogleda koliko je kadrova SNS uvedeno u škole bez konkursa i neka se bavi pitanjem poboljšanja položaja prosvetnih radnika i reforme obrazovanja, a ne da se obračunava sa direktorima iza kojih stoje rezultati rada i velika podrška roditelja koji ne mogu biti baš lako izmanipulisani!

106 2

profesorica

Koji su tvoji propusti o ministre?????? Sramota !!!

104 0

Igor

Nek prošeta ministar od škole do škole. Pa svaka škola bi ostala bez direktora iz razloga koje je naveo, a mnogi bi trebali i u zatvor da je ovo normalna država.

175 3

Miroslav

Ministre, gde je bio konkurs za direktora EPS, diretora BiA, trebali dalje nabrajati?

247 2

Zemunac

Cista kupovina vremena od strane Ministarstva,čekam petak,a u petak ništa,nema me,u međuvremenu pola roditelja će da se predomisle ,pošalju decu u školu,pa od ponedeljka Ministar će hvaliti da je ipak bio u pravu.I to je cela priča.Pokvarenjak... Al je bar priznao da je direktor ipak dobar direktor,sa glupavim propustima,i zbog toga mora biti smenjen.Ipak mora da se poštuje zakon.Hahahahaha....

200 7

Baki

Da, mislim da je to plan...roditelji su vec prilicno iscrpljeni cinjenicom da deca nisu u skoli nego na ulici, dok su oni na poslu! Da ministar brine o interesima dece, mogao je da primi delegaciju roditelja odmah a ne posle deset dana.

16 0

wodonic!

PODRŠKA RODITELJIMA I DIREKTORU ŠKOLE...

190 3

maštamireče!?

Naravno, novi direktor mora da bude Naprednjak! A ovaj se menja jer je moja inspekcija to utvrdila. Moja inspekcija, moja odluka, moj zakon, moja istina, a mogu još da dodam šta god hoću. Ja sam pravi ministar. Vi roditelji i bivši direktor, kao i učenici su višak u ovoj školi i ako ne budete dobri i vas ću da promenim.

186 4

Gavrilo

Sta su roditelji rekli ministru???

111 3

Кома

Највећи пропуст директора није члан.

155 5

Volpe

A zašto baš tamo inspekcija? I ako nema toga i u drugim školama onda u redu. Ali vaša bratija pravi haos!!! I u školama i u domovima zdravlja, u bolnicama, u policiji, mogu da nabrajam 3 dana!!!

131 2

cia snajka cia...

Zasto cutis o upisu migranata u nase skole?!?!??! Ko je to dozvolio?!??!

111 37

Dinko

Pa sve da je u pravu, to se zove selektivna primena zakona.

137 3

VP

Nažalost roditelji će popustiti i onaj ko dobro radi nije po meri vlasti. Što gore to podobnije.

111 0

Petar

Otpor bre.

141 2

Ivan

Ja iskreno sumnjam da bi neko uspeo da izmanipulise ovolikom kolicinom roditelja da se pobune. Svako ko ima decu, i radi, zna kolilo mu vremena ostaje da se bavi drugim aktivnostima.

147 2

Kratko Pamcenje

Covek je objasnio nemanje pojma - otkaz coveku koji nije hteo da dozvoli otvaranje pekare i knjizare u skoli. Zbog toga su i svi nastavnici u skolskom odboru dobili otkaze. Deca su sve gluplja, sve manje uce, sve gora izlaze iz tih skola a njemu je do pekare...

141 0

Konstantin Veliki

Ej bre deca nemaju WC u skolama , u centru Beograd. Nema vode, nema tolet papira , a to nije za inspekcijski nadzor ? Vazna vam je forma, a sustinu ste zaboravili. Bavite se kadrovima i sindikatom a ne decom. Pa nije obrazovni sistem napravljen zabog procedura i sindikata vec zbog djaka. Stalno u drustu imamo isti problem sta je starije. Koka ili Jaje. Vrtimo se u krug . U elitnoj matemaickoj gde idu moja deca je raspad , Crnogorski klan neobarzovanih lenjih profesora vodi sindikalnu politiku i proceduralne gluposti. Uspeh moje dece na takmicenjima je samo njihov ! Kakvi bre profesori pa nece moja deca ostati ovde u Srbij nema sanse, saljem ih u inostrastvu, a ovde nek ostanu balvani da vode skole i sisteme i sindikate koji se povinuju proceduri i , a deca ,a znanje a obrazovanje.. to je samo za TV dneviku zadruzne Televizije Pink. Sram Vas sve bilo i Vi ste ministri u Srbiji.

194 3

Željko SP

njima i jeste namera da pametni uspešni odu

104 0

Kokoš

Dobro je što je ministar seo sa roditeljima. Nije bilo strašno zar ne... No, loši su mu razlozi za smenu direktora koji ima izuzetnu podršku roditelja - "neprisustvo na sednicama sindikata"... Zaista moćan razlog, baš kao i onaj oko zapošljavanja njih troje bez konkursa. Neka pogleda Sns ekipu u svojoj (čitavoj) Vladi, pa neka proveri ko je upao zadnjih 5 godina - po konkursu. I na kraju, neka prošeta, kada već nema vremena, bar do neke srednje škole. Nek proba sa 8.beogradskom gimnazijom, pa neka uporedi "propuste" ovog smenjenog direktora, sa propustima ovog (ove) iz 8. Kamen na kamenu ne bi ostao. No, članstvo u Sns je odličan apaurin protiv smene...

172 0

Вокинг Тоза

Sačekaj ministre lupu koja će vaš rad (celog ministarstva) da istrkeljiše. Biće tu posla.

128 0

Sumadinac_Kg

Nikad gori ministar i nikad veci raspad u skolskom sistemu. Ovaj ga je dopravio.

263 6

Đinđić

ko Đekna krematorijum Topalovića.

1 0

KaleBrdo

Nemoj tako, pa nije ministar neki pionir.

47 3

Steva

U zaista ogromnoj konkurenciji....

69 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo