Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bukuaa

Куда иде овај свет???!

13 1

Barak O.

Posle čitanja kolumne ovog izuzetnog čoveka sve mi se čini da je neki veliki zloća svesno kreirao istoriju na početku XX veka , pa izazvao ratove , srušio carevine, edabi se narugao svetu dopuštajući da na scenu istrče balkanski narodi ... i naprave ovaj haos u kojem danas živimo. Ovo je surova osveta tvorca...

26 1

Gorki

Jako sam tužan. Privatnik sam, rintam krvavo desetak do dvanaest sati dnevno, a sve o čemu razmišljam je to da želim svoju decu da pošaljem da uče "tamo daleko". Srce mi se steže. Naši najdraži idu jer smo dozvolili vaškama da nas obrazuju. Tito nam ne treba, ali bi mogli nabaviti neki Goli otok. Basta!

84 1

Mile Kenić

Sjana kolumna, kao i uvek !!! Baš sam se rastužio, u Srbiji je još mnogo gora situacija, a ja imam samo jedno dete, kćerku, kojoj od sveg srca želim da, kada za to dođe vreme (uskoro) ode ''glavom bez obzira'' iz ove definitivno zemlje, nažalost !!!

80 1

vl

Kod nas nacionalizma, fašizma, klerikalizma… tako je to. I preko vjeronauka u javnim/državnim vrtićima i školama Crkva si je priskrbila golem utjecaj. Taj svjetonazor se nameće svima i istovremeno se guši sve što je drugačije, igraju zakulisne igrice… Nismo mi ni civilizirano ni demokratsko društvo. Mladi - ako imate priliku - bježite iz ovog kaosa.

74 1

Profesor

Dragi Borise ...

58 0

Radovan

Borise,šta ti je to prvostupnica?Za prvostolnicu sam provalio,mada se to kad sam ja bio mali zvalo katedrala!

33 0

Lauda

Covek se sprda sa glupim pojavama u svojoj drzavi.

20 0

Boban

Boris k'o Boris. UVEK KRALJ!!!

75 1

Obrad5

“Moja kćer, međutim – kao što ni fakultet nije upisala da bi se zaposlila kao referent u županiji, već da, kako je to vazda bio red, promijeni svijet“ - skidam šešir i klanjam Ti se, a da “pritom, kako i dalje brzopleto pomišljate“ nijesam vjernik.

81 0

Nezavisni Posmatrac

Definitivno se namece zakljucak da je vreme na ovim prostorima devedesetih godina proslog veka krenulo unazad...

97 2

Jedan Od

ali bar dvostrukom ili trostrukom brzinom.

0 0

B

samo mi i dalje cutimo i cekamo "bolje sutra". Deco nasa, srecno Vam bilo u nekoj drugoj zemlji i nadam se i boljem zivotu, ovde nema sta da trazite, volim Vas.

43 0

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo