Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

stefan nemanja milos uros veliki

Naravno da deklaracija nije nastala u svrhu promena bilo kakvih drzavnih uredjenja...jedina svrha ovakvih deklaracija je klasicno ispiranje mozga ljudima sa nacionalistickim predispozicijama, a gde je krajnji rezultat sto duze odrzavanje na vlasti tvoraca tih istih deklaracija!

3 0

Amy W..

I kakav autorski tekst, pa covek peva narodnjake na trgu u B. Luci !!! Pigledajte gospodo snimke

2 0

Amy W..

Dakle, samo jos ovaj hvali! Divno

4 0

Bogdan Dragojević

Pre no sto se osvrnem na deklaraciju,gospodo koji komentarisete ovo,bio bi osnovni red da se predstavite !,a ne Z3,ili slično,kuca,maca i druge gluposti ! Sto se same deklaracije tiče,apriori sam protiv ! To ničemu ne sluzi,a moze nam svima zakoplikovati zivot. Objasnjenje gospodina Dodika,sta se zeli,sasvim dovoljno govori o nameri. Ne znam samo otkud izraz "originalni" ratovi ,srpskog naroda ???

5 1

s3

"...suvereno pravo da kao narod odlucuje o svojoj sudbini".To zvuci poznato.

21 3

Neocortex

Protiv ovakve deklaracije i, generalno priče o tome šta je Srbija unela u Jugoslaviju 1918, a šta joj je pripalo njenim raspadom 1991-99, mogu da budu jedino nacionalni neprijatelji Srbije. Nisam nacionalista, ako koga to zanima, ovo je čisto objektivno i nepristrasno zapažanje.

7 16

Mika

a sta je to Srbija unela.,?! Ono zasto se borila to je i dobila. A sve ostalo je dobila zahvaljujuci zapadnim zemljama i Americi tj. M. Pupinu (kome niste ni spomenik podigli) .Da bi sada napadali taj Zapad.

14 5

Vasko

svako prekrajanje granica donosi rat,zasto one koji su protiv ubijanja tretirati kao drzavne neprijatelje.Da si omirisao ratista ne bi ti takve stvari padale na pamet.

16 5

Gradjanin sveta

Jadan je narod koji usvaja deklaraciju koja svojim nazivom implicira da je pred unistenjem! Nadam se da ce Dodik, Vulin i svi njima slicni oportunisti uskoro otici u Rusiju da potraze spas od srpskog zatvora!

40 7

Čika Adolf

Čega se ti i Alek dotaknete,a vezano je za Srbe,tu Srba posle ne bude,ali su džepovi vaših potomaka napunjeni za narednih pet generacija i da ne rade ništa!

51 2

Mile

A jel ce da bude u deklaraciji da si ti serdar, a on vojvoda?

38 3

Chicha

Za korist srpskog naroda treba praviti fabrike i druge prvredne objekte gde bi se srbi zaposljavali a ne deklaracije. Cilj deklaracije je nesto drugo a potvrda tome je i cinjenica da danas iz Srbije, RS, i dugih krajeva bivse Jugoslavije stotine hiljada srba rade po svetu, cak srba u svetu ima vise nego u Srbiji i RS. Hoce li ih ta deklaracija vratiti u tu Dodikovu srpsku drzavu ili ce zbog ovakvog stanja i u Srbiji i RS srbi, bolje reci najbolji, najpametniji srbii dalje nastaviti da svoju buducnost grade po svetu od Svedske, Amerike do Juznoafricke republike.

34 2

Mika

""Zelja ove generacije politicara" ... kaze Dodek da budu stvaraoci. deklaracije. Moze , ali deklaracija da se nikada ne dozvoli da dodju na vlast ovakva generacija politicara kao sto je ova. Videli smo njihovu politiku zadnjih dvadest godina i do cega je dovelo. Misle da ce deklaracijom da opravdaju svoja zlodela nanetom neduznom narodu.

30 1

Vozi Misko

Bezi bre diletantu jedan..lazni patrioto..profiteru...njusko 90tih..muka mi je vise od ovih faca i njihovih prica

51 4

D&D i B&B

Zar "demitologizacija" i ta deklaracija nisu u totalnoj suprotnosti ili je to nesto specijano od Bugojanca i Banjalucanina.

17 1

Zaluzani

...mislis Laktasanina

18 1

rh

bese memorandum SANU a od njega mic po mic pa stradase svi narodi u bivsoj YU (i srbi svakako). hocemo li to sad nazovemo deklaracijom pa nanovo mic po mic?

28 6

Goran

Ti si svoj polozaj dobro poboljsao.

32 1

Aleksandar

Ima li kraja nacionalistickim bajkama?

36 4

Wonder woman

Aspiracija=usisavanje, usisanje stranih tela. Nisam akademik, ali ovi izrazi koji političari koriste, valjda trebaju da nas impresioniraju. U kom kontekstu Dodik koristi ovu reč nejasno je. Meni bar.

20 2

Драгица

Значи млаћење празне сламе и супер прилика да се запосле неке снајке и куме и тако то .

27 1

Gile

Ha,ha,ha pa čemu onda uopšte zamlaćivanje naroda pričom o njoj?!

45 6

Neocortex

Piše u članku, ne komentariši naslov.

4 10

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo