Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Petar

Bravo za doktora mega fakulteta

25 1

Blonde...

@Fulano, mislim da tu studiju treba malo prosiriti i dodati kako na mlade utice to, sto im roditelji rade po dve smene da bi pored placenih racuna imali i za hranu jer su plate mizerne...kako na mlade utice to sto roditelji nemaju vremena da ih zagrle i objasne da to sto gledaju obracune po ulicama nije dobro, da to nije dobar sistem vrednosti...kako na mlade utice to sto gledaju da se nerad isplati, dok se njihovi roditelji muce...kako na mlade utice saznanje da se laznim diplomama i doktorskim disertacijama moze daleko dogurati...kako na mlade utice propaganda da treba pobeci odavde, umesto urediti drustvo...imala bi ta studija mnogo toga za reci, nisu abolirani navijaci najveci krivci...a ubistava sve vise, bez obzira na ruzicaste naocare Dr. Nebojse...

42 0

Dara

Prokopije, tako cemo svakodnevno citati Macuru.

22 0

Dara

Pouka: izbegavajte splavove , kockarnice i pink!

41 0

Nebojsa iz Beograda

Sta kaze ministar jel kriminal smanjen

77 0

PROKOPIJE

Normalni i miroljubivi odlaze,tako da se u celokupnoj populaciji Srbije povecava procenat kriminalaca,huligana,lopova i bahatih osoba.Tako se ocekuju sve cesci i zezci obracuni kriminalaca medju sobom i napada na neduzne ljude.

73 1

Fulano

Treba napraviti studiju ovakvih ubistava u poslednjih pet godina. Siguran sam da će postojati korelacija istih sa Vučićevim aboliranjem "navijača" i opštoj nekažnjivosti zločina iz podzemlja od kad su oni na vlasti.

97 2

Wolf 359

To su puleni vlasti...Sluzba ih je regrutovala,i sad nema nazad...A zivot je samo jedan...

84 1

Nebojša drugosaopšteni Od Srbovrela

Samo u proteklih osam sati u srbiji je došlo do 4 vatrena obračuna sa teškim posledicama,24 teške saobraćajne nezgode sa smrtonosnim posledicama,ogroman uspeh pojavljivanja ministra policije i bulumente oko njega na konferencijama za štampu.

141 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo