Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Car Je Go

Ne lazite ovaj napaceni narod!

4 0

Marijeta

Čuli smo iz prethodnih izjava članova Vlade uz koga ste... nismo glupi, hvala...

33 68

Dragan

Pa da li mislite da dok vi dobre porodične biznise vodite, narod da gleda i ćuti?! Političari koji su vladali od 2000.god na ovamo imaju repove, a gospodu kao što su Karić, Beko, Canić, Mišković će jednom neko mora da pita da objasne kako su zaradili prvi milion (funkcioneri iz 80-ih i 90-ih).

76 1

Nenad

Sramota me Predsednika zemlje koju volim, i Predsednice vlade zemlje u kojoj zivim!

39 87

Marijeta

slažem se sa Nenadom...

22 0

Milan Danilovic

Sto njima mnogo znaci mozda ce zavoleti srbiju pa raditi za dzabe na zadovoljstvo AV Tome sa sinom i Dragicom

29 71

petar

eto zašto je AV pobegao sa mesta premijera i zašto je svog omiljenog ministra Vulina (isto AV :) ) pomerio sa mesta ministra rada. Pred nama je odlazak Fijata sledeće godine i socijjalnom haosu u KG. A to će se odraziti na celu zemlju. A onda će vučko sve da svali na brnabićku i đorđevića i on još ispadne spasilac.

36 60

istinoljub

Nigde nije sjajno. Kako je kod nekih drugih, moglo bi se reci da je u FIATU i iznad srpskog proseka. Potpisani kolektivni i Pojedinacni ugovori se postuju i plate su na vreme. Naravno da i medju radnicima FIATA ima radnika koji su u razlicitom polozaju. Polutana koji imaju selo, i onih sa asfalta. A asfalt se ne jede, deca traze hleba. Zasto ne pregovarati i pokusati da se dobiju vece plate u firmi koja redovno i na vreme prima plate. Za razliku od nekih drugih, (i ja sam protiv Vucica) ali Anu po ovom pitanju necu napadati. Tek ako FIAT ode videce se da je bila u pravu. Treba joj pruziti sansu.

69 35

UhUZ

koliko ja vidim i cujem ovde jedino Fiat odbija da razgovara. Realno su u padu i ako odu fabriku treba ponuditi drugom . A bilo ko drugi je konkurencija Fiatu. Nova fabrika Škode, možda Dacia? Pezo?

16 52

Deki

Fiat je potpisao ugovor do 2018. i ne primajte se na šuplje o novom modelu,većim platama itd itd...

40 78

TT

I sada ce, koristeci ovaj izgovor, pokloniti Fiatu dukata za jos 10 godina, pa za jos 10... A sta smo ocekivali? Da ignorisemo izbore i da sve bude u redu? Ne biva.

42 59

AcA

vrlo lepo rečeno DA IGNORIŠEMO IZBORE. Rešenje svih problema DA IZLAZAK NA IZBORE BUDE OBAVEZAN.

69 0

888

Samo stoji 😊 Tako i vodi državu 😊

34 77

Bole2

Tesko onom koga ti branis, a Fijat hrani. Taj je obrao zelen bostan.

58 86

Jeremija

Samo stoji

31 71

Decoooo

Cim "Vlada stoji iza radnika" strajk ne treba prekidati ni po koju cenu .

50 70

Suster

Hajde da vi iz Vlade radite bez plate,da vidimo koliko volite Srbiju.Mogli bi i ostali iz gradskih vlasti.

58 65

Miki Šabac

Vlada je samo na svojoj strani i blizih rodjaka i prijatelja(partijskih). Kada dodje spasilac iz Amerike sve ce se to srediti parama uzetim od penzionera i ostale gulije sa manjim platama od ovih sto strajkuju, naravno sa pravom. Razumem i podrzavam ove ljude ali ne razumem ostale koji cute i trpe ovo sve ali neka im nisu bolje ni zasluzili.

42 68

crni domino

Vlada stoji iza radnika jer i ona ceka da joj neko nesto udeli. Da je vlada vlada, stajala bi ispred radnika! ... A ta maskota od Antica, Dacicevog "strucnjaka" za energetiku pljackanja iza Ane trebala bi ovce da cuva u nekom vetroparku!

41 54

Lefty

Znači da je štrajk baš u pravo vreme, pre potpisivanja novog ugovora. Pa neće celog života da rade za džabe. Kome da poklone svoj život i zašto?

53 53

ceki

Zato ce da propadnu.

79 16

Može biti samo je*an

Pored ovakvih prijatelja.....

34 59

gaga

pa gde ste Vi gosođo premijerka Ana toliko problema a vi tek sada izjava .strašno . štrajk ,fijat ,gorenje ,goša . vi ćutite . ubistva žene deteta ,vi ćutite . ubistva tuče u stranoj zemlji vi ćutite . požar u namenskoj i pogibija radnika ,vi ćutite . u čemu je problem ? ministri pričaju šta nebuloze ? gospođo kada predsednika nema vi komandujete državom vi ga zamenujete . problema u vladi i vašem ministarstvu vi rešavate . očigledno niste za ovaj posao . mnogo grešaka za kratko vreme .problem digitalizacija koju niste uveli ? kažite u čemu je problem radnici ,građani ili vi nestručni ?

55 99

Marijeta

a možda smo mi navikli da Vučić svaki čas iskače iz tva, pa sad napadamo ženu bez razloga? Možda je ovako normalno? ???

4 1

Nesa

svaka cast na komentaru pravo u centar

20 0

Balkanska ruta

Videli smo po režimskim medijima koji danima prete da će biti smak sveta ako neko naljuti Talijane.

50 68

Torbica Dragan

Pokazite onda ugovor koji je Dinkic potpisao?!?!

69 171

Winwin

Ma nema veze Ana, jedna fabrika više manje. Kad su Dačić i Vučić bili u vladi a Vulin čuvao mostove zaratili su sa NATO pa su nestale fabrike Krušik, Sloboda Čačak, Fabrika reznog alata... itd. Sve je srušeno i prestalo da radi. Navikli smo mi da nestaju fabrike kad je ova ekipa na vlasti. Da ne pričam da su zbog sankcija, ne zbog bombi nestali i IMT, IMR, Rekord i stotine drugih fabrika koje su izvozile. Posle je prodaja ovih fabrika bila budzašto jer niko nije hteo da plati nešto što za vrema sankcija niti je radilo niti se modernizovalo.... Znaju oni to Ana vrlo dobro.

66 185

Biban

Pa dajte ljudima tu sicu koju traze, I nema problema. Zar ne??? U cemu je problem?

69 77

tockic

Kako stoji, na koji način?

59 151

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo