Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bonasera.

Tačno.

0 0

Mihajlovic

Pa da vas čuju morate da im zavrnete slavinu finansije a to su Trezor Pančevo . Tu štrajkuje Sit gladnom ne veruje bilo i bice .jadni mi .ali su većina tih glasali za ove

7 123

Miki Šabac

@Atila, nisam ovo mislio ozbiljno, crni humor, ironija , sve osim istine.

8 93

Miki Šabac

To su ih Italijani nagovorili da ruse Vucica, drugi imaju i manje plate pa ne strajkuju. Vole svoju Srbiju trpe i ne zale se jer znaju da ce biti bolje, naravno za 2 godine sto je manje od 5 kada je obecanje dato od coveka koji ih dosad nikada nije slagao.

35 115

Jorgovanka 500000

Kako ko.

10 79

Atila

Mi kanda ne zivimo u istoj drzavi..

12 123

Gordana

Ma kako da ne .Ko je lud da rusi svog dobrotvora.Odresio drzavnu kasu i samo sipa,bas je ekonomski poduhvat.Ko je lud da ne ide tamo gde je sve dzabe.

17 80

Gandra

Pocelo je. Gotov je.

48 135

Poca

"Dobre" strane investicije su samo POTEMKINOVA SELA .Kod nas se najveće političke laži nagrađuju i svi srećni i zadovoljni, a naročito STATISTIKA.Pa, zar ne živimo bolje nego ikada????

69 148

Srdjan

Verujem glasali su mnogi za Acu. I sad se cude.

99 249

Balkanska ruta

Radnike u Srbiji vodaju za uže isto kao što fotograf vodi magare po plaži. Sunce prži, voda slana, tone u pesak, jašu te deca tajkuna, muve ujedaju, imaš zvonce. Preko slike udješ u mnoge domove. Jezik u stranu ne ruši simetriju sa slike.

119 288

lala

i treba da ih jašu kada su neorganizovani. I jahaće ih još mnogo godina isti jahači - sps,radikali ili ti sns, arkanovci ili ti js....

58 151

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo