Zatvori

Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Lila

Svima u tom sistemu koji ne radi treba odrediti da li su psihološki zdravi, a zatim one koji jesu, obučavati temeljno kako sa nasilnicima, kako sa žrtvama. Moje iskustvo je loše, prvo nasilnik maltretira mene i dete, zatim - sekundarna viktimizacija od institucija sistema već 4 i nešto godina. Idem do kraja!

4 0

sremica

Do kraja, samo mudro i oprezno <3

1 0

Valika

Protest protiv onih koji nisu sposobni, a to im je posao, nasilje da spreče, nasilnike da stave tamo gde im je mesto a sve koje su ugroženi da zaštite!

17 0

Ceca

Treba Autonomni zenski centar u potpunosti da preuzme ovu problematiku. Imaju vrsne strucnjake. Treba da se organizuju i prave planove za zrtve, procenjuju rizike, pravno ih zastupaju kad vec misle da ovi iz socijalnog ne znaju.Ali za sve zene u Srbiji

12 4

Marija

Neodgovornost se prosirila kao zaraza u smeru od gore ka dole.

21 0

Mama

Susrete i primopredaju dece raditi u ministarstvu za rad i socijalnu politiku.Centri za soc.rad sprovode sudske odluke .Kordon policije ispred ulaza do zuba naoruzanih policajaca i to moze vec od sutra A ne sulude konferencije za stampu .

7 3

ispran mozak

" Aktivisti Mreže žena protiv nasilja, Autonomnog ženskog centra i Žena u crnom ".., pametnom dosta.

12 109

BekaMala

sram da vas bude za ovaj komentar

29 6

Mira

Šta ćemo da posrednim nasiljem nad decom?Dok bivši partner ili muž zlostavlja majku,deca trpe!

32 1

kgb sou

Podrska!

38 54

Afrodita

Danas za vreme radnog vremena mi je pretila osoba muškog pola (stranka), rekavši da je: "Najmanje što treba da dobijem su batine." Mislila sam da će svakoga momenta izvaditi neko oružje iz svoje torbice. Znate već šta sam pomislila...

33 3

Kondor

Lepo zene traze odgovornost,ostavke I smene.Potrebno je da javnost izvrsi pritisak .Minustarstvo I Centar za socijalni rad ce sve uciniti da do toga ne dodje,prebacujuci odgovornost na druge.Jedino gde su skocili I bili slozni je da se institucija vidjanja izmesti iz centara I da sebi pojacaju obezbedjenje..Pritom su znali koliko su ubice bile devijantne osobe.Da smo mi civilizovana zemlja,kao sto nismo,ovo bi se zavrsilo drugacije..Odgovornost ljudi,da li znate sta to znaci?

42 81

Kalimero

Samo ću reći: STOP NASILJU, bez obzira u kom obliku i prema kome!!!

74 2

Miloš

Uz sve dužno poštovanje za nevine žrtve, da li vam je nekada palo na pamet da organizujete i skup protiv nasilja nad decom? U psihijatriji je poznato da je broj psihopata ("pravih" nasilnika) podjednak medju zenama i muskarcima. Muskog nasilnika je relativno lako otrkiti - on nasrće i na žene i na decu. Mnogo je ozbiljniji problem onaj koji se ne vidi i na koji NIKO ne obraća pažnju - nasilje SAMO nad decom! Ko proverava da li majka prebija dete bez razloga, recimo? Zar nije nasilje nad decom i kad majka ne dozvoljava deci kontakt sa ocem - a ima na desetine hiljada registrovanih slučajeva ovakve vrste nasija u Srbiji! Ko će da zaštiti dečija prava da žive bez nepotrebnih batina i da uživaju u ljubavi oba roditelja? A to prikriveno nasilje i te kako ima tragicne posledice! Jer, nasilje rađa nasilje! Ko je vaspitavao one "fine" momke sa Zakintosa? Mislim da ima sasvim dovoljno organizacija za zaštitu žena ali baš ni jedna za zaštitu SAMO dece, pa makar i od majki! Evo prilike da svoju energiju usmerite na pravi način!

159 21

N

jeste Milose zene su poznate po tome da ubijaju decu i bivse i sadasnje muzeve.

13 3

beba

Odgovornost!

30 52

Banderaš

Odgovornost! Naši vlastodršci su postali estrada, svakodnevno slušamo jeftine laži, smešna obećanja i tupava opravdanja. Ko od njih nije u stanju da rešava probleme gradjana koji ih plaćaju, neka se prijavj da radi u Fijatu. OSTAVKE!!!

32 92

mujcinovic salih

Protestima se ne postiže ništa, pritisak na ustanove se mora efektnoje vršiti.

101 16

Ima jedan

Sto rece,da onaj sto je odlucio da ubije,ubije bez obzira na policijsku zastitu.Kolka je to glupost, ne trba ni raspravljati.Po toj jezivoj logici,policija i nije potrebna jer ko hoce da ubije,ubije.Prevencija,zastita i sve mere i ne trebaju,uopste.E,pa narode da li ste mu glas ,pa neka vas on cuva.Sveznajuci i Svemoguci.

122 224

Gaga

Danas je i u Nisu.Treba u svim gradovima odrzati protest!

103 200

asos

samo tako!!! :))))

81 175

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo