Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Бута

Čemu suvišno trošenje ionako prazne kase na izbore a posle priča o pokradenim izborima. Pola birača ne izadje na izbore, pa im je neko kriv što su ovi ili oni došli na vlast! Smucila mi se više priča o izborima i kandidatima svake godine. Možda bi trebalo malo promeniti narod, kakav smo.

1 0

Staljin XIII

Znaci Rusi jos nisu odlucili, a ceka se njihova direktiva i jedno 'zdravstveno' putovanje Predsednika za Moskvu...

13 38

Бута

Bolje Rusi nego Tramp ili EU.

1 1

Pažljivi posmatrač

Pomoću vanrednih parlamentarnih izbora Vučić se održava na vlasti koja mu se toliko osladila da bi spojio funkciju predsednika države sa premijerskom, ili da mu se dodele sve vitalne funkcije pošto se i ovako za sve pita. Vučić, iako školovan čovek koji nikada nije radio u svojoj struci, ne poznaje demokratiju i zbog toga se čudi što je sve više ljudi protiv njega. Svaka "igranka" ima svoj kraj, pa i njegovi eksperimenti oko volje birača koji će mu jednog dana okrenuti leđa. Nadam se da će to biti uskoro!

26 62

Južni

Ponekad će posetiti i kabinet predsednika ako mu je usput.

28 87

istinoljub

Sa kakvom lakocom, kako bezobzirno ovaj lik unistava ovo drustvo i drzavu,. Bez trunke obzira i grize savesti. Nevidjeno.

84 134

Бобан Милетић Бапси

Нема више гласања - сад следе таласања !!!

56 111

geras

ovih dana je inuguracija predsednika vlade u predsednika srbije i predsednika vlade. ako to nije dovaljan motiv , poziv za talasanje - onda ništa.

25 70

Adekvatni uslovi

Ni po koju cenu pristati na Vodjine prevare,kojima vlada 5 godina.Stalno je predizborna kampanja,stalno razbacuje drzavne pare i vlada kako mu volja.Uslovi jasni kao dan.1.Precistiti biracke spiskove i izbaciti MILION nepostojecih glasaca.2,Medijska jednakost.3.Doneti Lex specialis o drzavnoj televiziji i medjunarodnu kontrolu.4.OEBS da kontrolise izbore.5.Svaki glasacki listic da ima EAN broj,koji se ne moze falsifikovati.Kako je za sve ovo potrebno bar godinu dana,NI POD KOJIM OSIM OVIM USLOVIMA NE PRISTATI NA NJEGOVE PREVARE I IZBORE.Spremaju se na jos jednu prevaru i ne nasesti na nju.Ko izadje ,pod njegovim uslovima je saucesnik prevare.

86 123

Tango

Kakva predstava velikog vođe. Bravo, bravo, njegovi vernici se gube u transu. On bog, superman, novi Tito, čudo od čoveka koje majka rada samo jedamput u 500 godina!

69 118

AAF

Da li je premijer potreban?Mislim da nije.

51 93

Maketar

Inicijativa Predsednik i Premijer! Dobro mu ide, godi mu, tako se i u Kini predstavljao, a i nema ko da mu zvoca!

73 106

Predlog

Sasa je idealan.

41 114

Big lale

Istina ili izazov ?

28 84

arbajter

Svakim novim izborima, skupština Srbije se gasi a novim gomilama laži i paketima užeglog zejtina kljuka se izgubljeni narod, dok reke novca iz budžeta mažnjavaju likovi iz senke izbornih pobednika.

71 126

ceki

Mozda ga izvuku iz sesira madzionicarskog.

39 82

Безимени

Србија је на добром путу, да добије ново годишње доба ВАНРЕДНИ ИЗБОРИ.

79 143

Lale

Da se klonira u jedno dvadesetak persona za dobrobit ove zemlje,i da vodi i fizicki sve.Ja prosto nemam pojma kako smo ziveli bez njega do 2012-te.

81 158

Gotlib43

Sta kod nas.sve nije moguce.Jednostavno mogu izbori biti svakog meseca i za to ima para.Tako kaze tata i briga njega za narod vec da se dobro utipluje u vlast.

60 109

dr

Kako ce Aca da vodi kampanju sa predsednicke pozicije.On je predsednik svih gradjana zar ne?Nesa i Djuka i Gasa....tuzno je da tolika partija a niko da ga zameni.On bez dana staza a sve oko njega lazni dr.i keramicari i tapetari i pecenjari i lubenicari....Srbijo gde si spala....

99 192

Evita

nemoj tako. Bio je par meseci direktor Hale Pinki pocetkom 90-tih, pa par meseci Ministar kod Slobe. Kad se to nakarika sa ovim i PPV bice jedno sest godina staza.

16 56

predsednik&tehnicki premijer

...nasao je ON i tu resenje. Preveslace narod sa lazima i ubediti sve da kada vodi kampanju da to radi kao tehnicki premijer....ili ce putovati po Srbiji i otvarati klozete u svojstvu predsednika. Uglavnom ko je taj koji ce mu smeti da se suprotstavi ako nema pravo i pristup u medijima, a neka pravnici dokazu da tako nesto (ne)postoji u Ustavu.

38 98

aleka

AV ne moze nikog sem sebe da zamisli u fotelji premijera.Samo on.Sta je sad razlog za nove izbore kad u okviru koalicije sve funkcionise.I zasto izbori nisu bili zajedno sa predsednickim.I zasto su i oni prosle godine uopste odrzani.Milion zasto a niko da pita.Nazalost narod je slep pa pet godina glasa za AV a nikad se gore zivelo nije.Gore nego za vreme Sloba.

93 180

Ko te pita

Jedino što je bitno ko će biti premijer je to da što bezbolnije(ne ugrozi biračko telo)se sutradan rukuje sa Haradinajem kao potenc.prem.Kos.

56 114

stevica

koga još zanimaju Vučićeve autistične predstave...?

73 132

Stiv

Pa ocigledno da ga zanimaju cim komentarise ili to nisi razumeo?

4 2

koment

iako razumem sta si hteo da kazes moram ti odg, tebe bi trebalo da zanimaju, jer su slika i prilika tvoje zemlje

38 97

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo