Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Valjevka bre

Dragi Borise, sjajno kao i uvek, samo što smo mi "napredniji ",u smislu da su nas od prošle godine, brzinski oporezovali, ne samo u nekretnininama, već u svim segmentima života. Veliki pozdrav.

26 0

Obrad5

Još jedna izvrsna kolumna koja slijedi tradicionalni Borisov stil i strukturu. Ako veliki Bećković dopusti, a moderator dozvoli, naše komentare bih zamjenio stihovima: Nečitkim rukopisom, okolnim brdima, susednim državama, Čime god stignem ja te opisujem I tako nedostojno govorim o tebi Različitoj od svakog poređenja.

26 3

Vagar

Nesto mi ova prica poznata

43 0

vl

SDP = HDZ. Nema tu razlike. Oni „drmaju“ našom državom. SDP slobodno može izbaciti slovo S iz svog naziva. Da li ti naši sabornici-parlamentarci imaju kapaciteta za proučiti/razumjeti zakone i prijedloge zakona, za predlaganje amandmana…itd? (Ipak to zahtijeva neko znanje i intelektualni napor.) Oni bi trebali biti, ono..., – najbolji od najboljih. I po stručnosti, ali i po moralu. Ali… wrong, dragi moji. Po tom pitanju - nisu oni dorasli „stolcu u kojem sjede“. Pa onda…, kad nema znanja, to se „lijepo“ prikrije… na primjer… tako da pokreneš neku ideološku temu… tipa... tko je veći domoljub, lijevi, desni, ustaše, četnici, partizani, vjernici, ateisti, itd… pa se onda i tu poskliznu, jer još nisu uspjeli "naučiti" prikriti koliko su nemoralni.... tko fućka znanje i ljudskost, to se pokazalo nebitno… „Pametni i pošteni“ su nas doveli do toga da su se novci istopili, društvo se moralno raspada, veličaju se nakaradne stvari… fuj! Neki su na vrijeme otišli na "onaj svijet"... i spasili se Haga. I da, izmišljaju se novi nameti… a mi, opet, šutimo i gledamo. Prvaci smo u samokažnjavanju. Ili ima jako puno onih sa povlasticama kojima se ne isplati talasati? Ili smo glupi? Mogli bi nam dati Nobela za ovo zadnje.

40 0

@

ne, mi u Srbistanu smo pre zaslužili "tu" Nobelovu nagradu od vas Hrvata ili smo u najmanju ruku ravnopravni deliti je na ravne časti. Bravo za Borisa 😊

21 0

Srdjan

Sjajno!

39 0

Владимир

Кога брига за порески систем Хрватске?

4 56

Saša

Vladimire care. Ti su u jednoj ovako kratkoj rečenici, bez analize, bez izvođenja dokaza, apsolutno dokazao sve što u Borisovom tekstu piše. Ave...

5 0

Čiča Miloje

Ti si i bez ponavljanja, Ajnštajnov primer, sinko.

57 1

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo