Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Normalan u pokusaju

...samo sto ja ne umem tako da pisem...

3 0

CS4398

Dajte, zovite Borisa u Beograd, da objasni ovima iz fiskalnog saveta (ili Vujoviću) neke stvari. Pozavršavali su eminentne fakultete a čovek to sažeo u jedan jedini tekst. I još literarno začinio - svaka čast!

32 0

Valjevka bre Skadarlija

Dragi Borise, sjajno, kao i uvek. Ove naše ruine bivše Juge žive zahvaljujući kreditima, koje će otplaćivati (i neće ih otplatiti) naši praunuci. Takođe sam nauka -ekonomski, pa se ovaj komentar odnosi samo kao "prazna tlapnja ",mene, prosečnog građanina ove mučne sadašnjice. Veliki pozdrav.

38 0

Mrgud

Jasno je kako funkcionise "liberalni" kapitalizam. Liberalan je samo dok traje pljacka gradjana i dtzave, dok kapitalist kupuje dvorce i jahte, a kad gigant, i zbog toga, zaglavi u dugove, tu je drzava da spasava. Jasno, liberalni kapitalizam je obicna prevara i treba ga ustavno zabranit! I nista sto je od posebnoga javnoga interesa ne treba dat privatniku u vlastnistvo. Postoji dovoljno sposobnijeh menadzera koji ce uspjesno vodit kompanije pod nadzorom drzave, dje trka za sto vecijem profitom nece bit imperativ, vec stabilno razumno poslovanje.

31 0

RoboSrb

Alal ti vera gospodine Borise. Svi problemi kapitalizma, kratko i jasno. I nesretnih drzavica nastalih na razvalinama Jugoslavije.

27 0

Jelena M

Iz nedelje u nedelju fenomenalni tekstovi! :-)

29 0

Mandora

Poštovani Borise, po ko zna koji put - izvanredno!

37 0

PSL

Borise, tekstovi su ti redovno odlični, ali ovaj me je posebno oduševio zbog savršenog prikaza neoliberalizma i njegovog funkcionisanja na školskom primeru kakav je Agrokor. Ako nekom nije bila jasna intervencija vlade SAD za zaustavljanje svetske ekonomske krize gde su tone para građana date onima koji su te građane i upropastili, samo da ne bi propali jer su previše veliki, evo imamo sada na našem Balkanskom primeru sve to isto, pa nam je možda lakše da shvatimo. STOP NEOLIBERALIZMU!

58 0

zoki

Za Nobela... i ekonomskog i književnog !

71 0

Gospodin Drug

Druže Dežuloviću, vi ste jedan veliki Gospodin!

54 0

Goran

Još jedan džedajski članak velikog Borisa. Živeo care!

59 2

starkravingmad

Сваки Борисов текст је као ново подсјећање на то да сви ми на просторима бивше Југославије проживљавамо Дан мрмота, али његову хорор-верзију... Има ли краја?

57 0

Pao s Marsa

Ovo u sve škole, pod hitno! Ne mora čak ni da se jezik učini... politički korektnim. Razumeće deca...

134 0

vl

Pa… po gospodinu Posrnulom ispada da je on evo… četrdeset godina svoga teškog života i mukotrpnog rada - poklonio - Vječnoj Lijepoj Našoj (Vašoj – Njihovoj - Čijoj?). On je zapravo domoljub. Samo to nitko još ne vidi. I niti neće.

45 0

Sokobanja

Kao i uvek, u sridu, nekadašnji zemljače.

47 0

Programmatori Nerolinguini

S J A J N O ! ! !

87 0

Ognjen

Ovaj pad Agrokora sam već čitao u Tomićevim "Poskocima". Isto sve. P.S. Svaka čast, g. Dežuloviću.

56 0

Marija

Borise, moj naklon!

73 0

Marija

Borise, care

59 1

Citizen K.

Al si im rekao,svaka cast!

62 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo