Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Valjevka bre

Dragi Borise, baš si me nasmejao. Znači, poenta dobrog poslovanja je u podizanju desne obrve. Svaka čast na kolumni. Veliki pozdrav.

13 0

Mile - Baja

Zovi MAMA Doktora, doktorati na akciji od utorka do srijede, od 1400 do 1600, za penzionere 20% popusta (uz predocenje penzionerske iskaznice ili smrtovnice, ako je za bracnoga partnera), ali ne svugdje nego u Banja Luci - Konzum - iza vlade RS-a!!PS. ne zaboravite Pika karticu!!

8 0

Pjotr

Ma genijalnono opet!Hvala Dezue

42 0

vl

Bogme se „lijepo“ pretakalo iz državnog u privatno. Ma…, kad imaš „političkog frenda“ sve se da „srediti“. Kad postaneš superbogat u Hrvatskoj, onda si i supermoćan. Mogao bi taj supermoćnik i ucjenjivati. Zna on koga i gdje. Imamo totalno neodgovornu i pokvarenu vlast. Sebe su namirili, a mi ostali - postadosmo trajna sirotinja. Mi, obični ljudi, za njih smo - njihovo privatno vlasništvo, koje mora za njih raditi za crkavicu koju su nam odredili. Pravna država (a to su opet oni) ne postoji. Oni koji dignu glas – dobiju otkaz. Gledaj i pasi gladni narode i zamišljaj kako bi bilo lijepo imati novaca i lagodno živjeti kao „oni“. Tvoje dijete i dalje nema ni za hranu, a kamo li za neki komad „krpe“, pa će te zamotati u školsku odoru da ne bodeš oči onima koji imaju. Netko je rekao da se siromaštva ne treba stidjeti. Ima puno više ljudi koji bi se morali stidjeti svoga bogatstva.

46 1

Zorka

Utešno je to što nije samo kod nas hiprprodukcija doktorata.Što se tiče Todorića i njegove tajkunske pene od sapunice plašim se da će je pre spasavati naš vrli premijer sve pod izgovorom da zaštiti radna mesta kasirki basnoslovno plaćenih od 20-25000din pa će ona galantno da mu da desetogodišnje njihove plate, genijalan je on lik.Posle i vi braćo Hrvati malo pripomognite ovom biznismenu.Ipak je on trebao da se zadrži na piljarnici, možda dve.

72 0

Obrad5

Ova zlatna nit od obrva ti je baš Dežulantna, i svaki put kada su tvoji likovi značajno podizali obrve, i meni je brk kretao u istom smjeru. Odoh prošetati ovaj osmjeh! „Gdje se dijele ti doktorati iz ekonomije, da i ja uzmem jedan?“ ;)

52 4

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo