Komentari

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Рајко

Научници геномичари користе Ексел! Па им побркао гене зато што нису могли да искључе самопопуњавање, што је иначе велика помоћ секретарицама! Да је Нушић жив могао би да напише ову вест. Озбиљно, треба ли бољег доказа да је империја Мајкрософт изграђена на потребама медиокритета?

1 2

Lesi

ne lupetaj

2 0

Plavi Turban

Mora da je i bog koristio excel zato se tako nesto desava i danas kod covecanstva da se uopste ne cudimo

1 1

Ilija

Eksel je jedan grozan program po mnogo pitanja. Neke stvari naprosto ne mogu da se podese ili isključe, a najgore je kad se ispostavi da je neka opcija iz prethodne verzije više nije dostupna (npr. da se više eksel fajlova otvara u različitim prozorima). Stvarno mrzim taj program, odvratniji je nego fejs.

5 27

Dejan

Meni je kriv što mi je izmenio kombinacije loto brojeva i nisam dobio 7. E baš su smešni, pod uslovom da je vest preneta verodostojno

17 1

App

Majko moja. Koju su skolu ovi zavrsili, a naucnici. Napisi 'sept2 i buce upamcen kao string a ne date

18 6

Stefan_mi

Nije im excel pobrkao gene nego "geniji" sa diplomama ne znaju da koriste Excel...

33 4

Jovan

Raditi tako ozbiljne stvari, bez ozbiljne aplikacije, napravljene za tako nešto, je vrlo neozbiljno, od vrhunskih naučnika.

23 2

Dragan

Ako neko na televizoru gleda samo jedan te isti program jer ne zna da koristi daljinski upravljac da li mu je onda za to kriv daljinski upravljac?

36 1

Stratus

Ili živi u Srbiji.

4 0

Stefan

Nije kriv Excel već oni koji ga koriste. Da su "SEP2" formatirali kao tekst, ne bi im se to dogodilo.

39 1

Mire

Silni naucnici a ne znaju da iskljuce korekciju u ekselu, to je napravljeno da bi se olaksao unos teksta a moze se vrlo lakk iskljuciti.

23 3

Draža

Neverovatno da naučnici ne umeju da isključe ili podese Autocorrect ili opciju koja radi istu stvar a zove se drukčije. Ovaj ih savetuje da ne koriste Excel umesto da nauče da ga koriste. Neverovatno.

26 5

Uroš

Svi stave u cv poznavanje Microsoft Office-a a niko ne ume da formatira kolonu ili red kao slobodan tekst što je posao od 1 do 3 sekunde.

40 2

* Sva polja su obavezna

Izdvajamo